Szász Marciról először úgy 20 éve hallottam, amikor Friderikusz Sándorral beszélgetett a vörös hajú 195-ös IQ-jú kisfiú, aki nagyon okosakat mondott, tele volt ambícióval és tervvel, választékosan beszélt. Egy ország nézte lenyűgözve a csodagyereket. Néha-néha eszembe jutott, hogy biztos informatikus lett, biztos már a Google-nál vagy más technológiai cégnél keresi millióit és hogy biztos bejöttek a tervei, hiszen a világ arra ment, amiben ő már akkor is nagyon jó volt. Aztán pár hete olvastam egy interjút a most 28 éves Marcival és elcsodálkoztam: magáról azt mondja, hogy kiégett fiatal lett, akinek rengeteg munkahely és rossz tapasztalat van a háta mögött. Kitaláltuk, miként segíthetnénk neki – coachot kerestünk Marcinak.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: hrportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
"kiégett fiatal lett, akinek rengeteg munkahely és rossz tapasztalat van a háta mögött"

Hát ha valakit már kiskorától úgy nevelnek, hogy elhiszi magáról, ő fújja a passzátszelet, később mégis mi jelenthetne számára sikerélményt? Választékos beszéddel meg lexikális tudással is kitörölheti ma már a seggét, a modern világban ezek a régimódi "erények" semmit nem érnek.
Manhattan
Örülök, hogy felkarolják. Egy 195-ös IQ-jú ne kallódjon már el csak azért, mert szerény..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.