A jövőben autókereskedéssel is foglalkozhat Mészáros Lőrinc milliárdos felcsúti polgármester cége, a Mészáros Autó Javító Kft. – írja a Hvg.hu.

A Mészáros Autó Javító Kft. tevékenységei közé november elején bejegyezték a személygépjármű- és a könnyűgép-kereskedelmet is.

Kabaré: autókereskedő is lehet Mészáros Lőrinc

Mint írják, az ugyancsak Mészáros érdekeltségében álló Bakony Hús Kft. is most váltott főtevékenységet: az ingatlan-bérbeadás helyett húsfeldolgozás, -tartósítás szerepel a cégjegyzékben.

A 2013-ban alapított Bakony Húsba nemrég apportálták Mészáros fő agrárcége, a Búzakalász 66 Kft. sertéshúsos ágazatát, egyúttal 1,2 milliárd forintra emelték a törzstőkéjét. Az üzleti terv optimális esetben idén 2,7 milliárd forint árbevételt valószínűsített a húsfeldolgozónál.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Már előre tudom,a kormányzati autók honnan lesznek bérelve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Kérem szépen, akasztott avagy börtönvislet nem lehetne esetleg? Na,, lécciii!!!
A nemzet géniusza, aki mindenhez ért! Amíg a vezír hagyja, és tejel neki szorgalmasan, a sopasch-ról nem is beszélve! (Kedves tesó, Toby után szabadon)
solidedge
Mészáros tesz is a sikeréért kedves irigyek. Most tette le az atomkutató vizsgát egy két napos tanfolyamon, hogy a Paks II-nél igénybe vegyék tudását.
Csizmás Kond
Kabaré..az amit itt összehordunk...
Nem Lőrinc lesz a kereskedő...ő csak a jövedelem beszedője...a többit azok fogják végezni, kereskedés, építés meg akármi akiket megvesz a céggel együtt.
mariaberta
Sőt pláne szintén, még táncos komikus is, hiszen Ő egyike azoknak, akik mindenhez értenek.
bakegya
@justhpeter: ez a pali a progresszív pénz és vagyongyűjtés- a teknős géniusza-az eltolcsi elbújhat mögötte-de,ami engem az egészben leginkább zavar az az ,hogy a MAGYAR ÁLLAMHÁZTARTÁS TÖRVÉNYES ALAPJÁT IS EZEKNEK A BUNKÓKNAK A SZÁJ ÍZE SZERINT SZABJA A FIDESS MAFIAKURMÁNY.(-csakkk egyetlen példa-mi az,hogy a magyar egyetemi szintű közgazdászképzést az vörosseggel a JEGYBANK ELNÖK egy kézben,tartja???-genetikai hulladékok viszik a tudományterületeinket diadalra!!!-mint ez a felcsutkai FOCI ÉS MINDENBEN KALÁNYOS akadémi-kusssss-"győzike" .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.