Kirúgták a Vidékfejlesztési Hivatal korábbi vezetőinek felét. Gyuricza Csaba, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnöke a Magyar Időknek elmondta, hogy a Hivatal korábbi vezetőinek "45 százalékától vált meg a szervezet annak érdekében, hogy megelőzzék a korábbi időszakban tapasztalt visszaéléseket. " Gyuricza szerint a szervezetnél dolgozó 1800 munkatárs tisztességesen végzi a munkáját. "Nagyon sok ember nagyon sok pénzzel dolgozik a szervezetben, és tudjuk, hogy ahol sok pénz és sok ember fordul meg, ott a korrupció is felüti a fejét" mondta az igazgató. Gyuricza szerint számos féket építettek be a rendszerbe, hogy a visszaélésekre mihamarabb fény derüljön, jó példaként említette azt a nemrég történt esetet mikor 127 hamis bizonyítvány és oklevél bukott le, amikkel a fiatal gazda pályázatok kapcsán próbáltak jogosulatlanul pénzt szerezni az érintettek. (MTI)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kirúgták? Ne túlozzunk kérem. Érdemeik elismerése mellett a kormány más munkakörben kívánja őket tovább alkalmazni, ahol eddigi tapasztalataikat hasznosíthatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@papa.49: Igen, kivétel nélkül mindenkit le kellene csukni, aki lop, vagy csal. Még a piaci kofákat is, ha nem adnak számlát. Nincs különbség, a lopás az lopás.
Yoda69
@enslaved: Jelenleg csak a piaci kofakat cukjak le. Az orbn fele maffiozok szabadon garazalkodhatnak.
bakegya
@Aki Én: EZEKET a gusztustalan hasonlatot kihagyhattuk volna,és még sántít is.éppen az a probléma,ha lemegyünk ennek a maffiavezérnek a szintjére.ki kellene mosakodni már ebből a földhözragadt,disznószaros felcsutkai puffogó stílusból.Az odamondogatás,dilettantizmus elfedésére JÓ DE NÁLAM A HATALOM KORLÁTLANSÁGÁNAK ÉLVEZETÉT IDÉZI ÉS TUDATOSÍTANI ERŐSZAKOLJA RÁM.,Valódi gondjaink feloldását nem segítik,csakkk önző módon elfedik,berekesztenek minket AZ E FÉLE INDULATBÓL RÁNK KÖPÖTT MEGSZÓLALÁSAI..ÖRDÖGI KÖRBEN VERGŐDHETÜNK EZÁLTAL MÉG EZER ÉVIG.A szapora nyomor TUDATOS ránktelepítését fel kellene már számolni////Kérdezzenek meg egy több körzetet ellátó orvost,vagy sok -sok többszörösen kifosztott volt kulákcsalád gyereket milyen terhekkel küzd ALULNÉZETBŐL,NEM CSAKKK A FALVAK,DE MÁR A VÁROS LAKÓ MAGYAROK TÖBBSÉGE IS.
human
@enslaved: A jog is különbséget tesz lopás és lopás közt az értéke alapján. Úgyhogy ez a "miért ne lophatnának sokat, ha más is lop bár keveset" dolog azért nem annyira jó hivatkozás. Aki többet lop az többet árt mind anyagilag mind morálisan a nemzet adózási hajlandósága szempontjából.
enslaved
@human: Viszont a sok kicsi sokra megy elvén is gondolkozhatnál.
Aki Én
@enslaved: 00:27 Ja, ja. Azt is le kellene csukni, aki akár egy ötletet lop el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.