Aggódik a jegybank elnöke, nehogy túl gyorsan elköltsék önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításaikat az emberek. Ezért inkább oda sem adná nekik, csak járadék formájában. November 23-án kezdte meg a parlament egy törvénymódosítás vitáját, amely nem csekély változtatást hozhat az önkéntes nyugdíjpénztárak életében. A legfontosabb változás, hogy az önkéntes nyugdíjpénztáraknak kötelező lesz járadékot szolgáltatniuk. Innen pedig csak egy lépés, hogy bevezessék az egy összegű kifizetések tilalmát - írja az Azénpénzem blog.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
De mi a qrva anyja köze van az ÖNKÉNTES nyugdíjpénztárakhoz ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@hetöndöe: Ezt már 10 éve bemásolja egy lökött, látom te terjeszted az igét! Annyi eszed nincs nem ezek működtették a rendszert Akik működtették kádár környezete nem sorolom fel a híres neveket csak példaként a gyurcsányi apósa Apró Antal!
Mobil123
@Mirabilis: Azt majd amikor lejár az újabb 3 év akkor lehet . De itt a tőke ami most veszélyben van :-( Bár @almosd: pénztára azt mondja nem lesz ilyen , de én nem bizom sem a kormányban sem az emberekben , mert csak hazudnak és átbasszák az másikat.
Lepényleső
Ez tegyen be annak,aki először húzta lábára a kis cipőt?
Mobil123
@Mirabilis: A teljes 20 évnyi megtakarítás van veszélyben. A hozamot sztem nagyon sokan kivették amikor lehetőség volt rá. A hozamot aki nem vette ki ha jól tudom akkor az tőkésítve lett. (de ez nem százas mer tén sem hagytam bent a hozamot. )
hetöndöe
@izo: Lököttkém,szerinted Szűrös és Pozsgai Elvtársak mi a szent szart csináltak a Kádár rendszerben?Ők most a fitymaszt erősítik,Apró Antal is?Amúgy te felelősséget szoktál vállalni apósod bűneiért?Azt csak mellékesen jegyzem meg,hogy Qrbán mind a két szülője MSZMP-és volt.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.