A külső nyomás hatására közölt elvárt válasz ugyanakkor pont az ellenkezőjét is takarhatja. Ahogy a kötelező olvasmány sem népszerű, a kötelező taps kikényszerítője sem lesz okvetlen népszerű. Ha gyakorlatilag hatalmi elvárás egy vallás-rendszer követése, akkor az a hitvilág veszít a lelki népszerűségből. Ha pedig ugyanazen vallás egyik arcaként az a töppedt szellemiség jelenik meg, amely a gyermekek éhezését életviteli hibaként kommunikálja, akkor különösen csökkenhet a népszerűség. Ami nem jelenti azt, hogy ne növekedne a szélsőségesek körében a látszólagos támogatottság. Azonban érdemes talán arra is figyelni, hogy aki Mária országára hivatkozva akarja verni a zsidókat, muszlimokat, és mindenki mást, az pont olyan sötét, mint az a dzsihadista, aki Allahra hivatkozva fejez le, éget meg embereket.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
most még kávé mellé...ha klifátus leszünk, az sem lesz...csak ima a szőnyegen.
GeoCravker
@wagabund: Ja, a népszavazási adatok idióta beharangozásától...
Ha a Fidesz marad hatalmon, akkor meg apostoli királyság lesz? St. Semjénnel, és a vasárnapi templombajárás elmulasztása esetén pedig kalodával?
Remélem minden vasárnap mész templomba? S pont délben imát mondasz a déli harangszóra.
GeoCravker
@Aki Én: Az egész migránsügyben egymást érik a kormányzati megvezetések

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.