A Demokratikus Koalíció a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását kezdeményezi, hogy kiderüljön, milyen akciót hajtott végre a Terrorelhárítási Központ (TEK) a hétvégén – tudatta a párt alelnöke szerdán közleményben az MTI-vel.

Vadai Ágnes úgy fogalmazott: nagy dérrel-dúrral jelentette be a Terrorelhárítási Központ vezetője, hogy "szélsőségeseknél" bombákat, lőfegyvereket találtak.

A TEK azt sugallta, hogy mindez összefüggésben lehet a párizsi merényletekkel, de legalább is a menekültekkel – tette hozzá a DK alelnöke.

"Azóta kezd megdőlni a hősies, nemzetmentő akció teóriája", mert az elkapott személyekről nem derült ki semmi – írta a független képviselő, rámutatva: lapértesülés szerint a négy elfogott ember szabadlábon védekezik, előzetes letartóztatásukat nem tartották indokoltnak.

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke a testület szerdai zárt ülése után arról beszélt, hogy nem kötődnek muszlim radikálisokhoz a Terrorelhárítási Központ (TEK) hétvégi akciója során elfogottak.

Zavaros ideológiával rendelkező radikálisokat fogtak el a TEK emberei – tette hozzá Molnár Zsolt. Hozzátette: Hajdu János, a TEK főigazgatója részletes tájékoztatást adott az akcióról.

Molnár Zsolt mellett Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke, valamint Szél Bernadett LMP-s és Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő is azt mondta, hogy az ügy részletei minősített adatok és még tartanak az elemzések. Ugyanakkor megerősítették, hogy komoly bűncselekményt akadályozott meg a TEK, ezért valamennyien elismerésüket, köszönetüket fejezték ki a TEK-nek.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nyanya001: Szokásuk, vagy magukat, vagy a bajtársukat))))))))))
Én szerintem ez az ,,operett hadsereg,, jó ha éles helyzetben nem ,,tökön lövi,, saját magát))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Nem hát, az csak a zsírmore védelmére van kitalálva!
Bevallom, jót nevettem, most akkor kiket fogtak el voltaképpen? Remélem, a meghurcoltak kiverik a balhét, és beperelik ezt a társaságot!

@Dr. Felipe: Felipe, ez isteni volt! Nálad a pont! (szénné neveti magát)
nezelodo
Na ha ezek a TEK-esk védik meg Orbánt, akkor ha ne adj' Isten, valós veszély lesz, akkor nagy bajban lesz a vezérünk és az ország, na meg a zemberek! Vagy majd azzal dicsekszenek utólag, hogy majdnem sikerült?
Egy ilyen szervezetről jószerivel hallanunk sem kellene, itt meg celebként viselkednek, mutogatják magukat a kamerák előtt, elmagyarázzák a hőstetteiket többször, hogy a hülyék is megértsék.
papa.49
@Desischado: Állítólagos ,,hobbirégészeket,, akik Veszprém mellett a lőtéren guberálták a robbanó anyagot, szerkezeteket, akik mellesleg határon túli hazafiak is, így egyből szabadlábra is helyezték őket...
zöldszem
A TEK nem való másnak, mint őrző-védő pitbullnak, és házőrzőnek, a "felcsútlandba".
Orbánt és családját talán még megismerik...Magán hadsereg!
dr. prédikátor
Nem véletlenül utálja őket a többi rendőr!! Ezek csak arra jó hogy a viktor szopkint kisérgessék , meg lezárják az utcáját!!!
papa.49
@dr. prédikátor: A drón azért betalál)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.