Veres Margit balmazújvárosi jegyzőként egy sötét, esti órán négyszemközt átvett 5 millió forint készpénzt egy vállalkozótól, akinek a cége éppen aznap kapott 180 milliót a helyi önkormányzattól. A jegyző a pénzt másnap négyszemközt átadta Tiba István akkori polgármesternek. Veres Margit – aki tavaly Balmazújváros független polgármestere lett – hivatali vesztegetés miatt ma bíróság elé állt. De Tibát – aki ma fideszes parlamenti képviselő – az ügyészség még csak ki sem hallgatta.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Milyen érdekes... A TEK nem ér rá elfogni, most éppen felvidéki műgyűjtő magyarokat terrorizál! :)
karma1
Ha Oroshazarol lett volna szo, akkor lett volna egy otletem a vallalkozo szemelyere
mariaberta
Ez a történet csak azért nem kap nagy visszhangot, mert a pénzt nem nokiás dobozba kapa az illető és ami a lényeg fideszes polgármester, a segítő szintén. Erre mondhatjuk, De bezzeg!!!
Toby
Polt-Bűnpártoló péter még szabadlábon rontja a levegőt ? És a helyi főügyész is ?

Tiszataknyos polgármestere már bőven töltené a kiszabott, jogerős 10 évét, mert nem fideszes, nem parlamenti képviselő és milyen mocskos, ronda dolog a korrupció !
Nem igaz ?
A megyében nincs egy deka tolmács sem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.