Durva károsodást okozott az egészségügyben, hogy nem védték meg a szakembereket. Több mint 4000 orvos hiányzik a rendszerből – mondta Éger István, az Orvosi Kamara elnöke a HírTV péntek reggeli műsorában.

Csekély 4000 orvos hiányzik Stadionország egészségügyéből

„Minden eszközt megragadunk arra, hogy lehetőség szerint végre felébresszük a kormányt, mert a 2016-os költségvetés katasztrofális a költségvetésre nézve. Itt kell nyomást gyakorolni. Minden törvényes eszközzel, tárgyalással, annak érdekében, hogy felfogják, hogy nem a termelés a legfontosabb, sok új orvosra van szükség.

Nemcsak a gyógyítás miatt, ezek jól képzett emberek. Ezeknek kellett volna tanítani a fiatalokat, mert most van egy óriási szakadék az idős és a fiatal generáció között és a fiatalok képzésének a minősége is nagyon nagy kárt szenved” – hívta fel a figyelmet Éger.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@nyanya001: Apropó? csodazongora!:-)) Ugyan hány készült el ebből a varázslatos fortepianóból és hányat adtak ell? Mert azóta is nagy kuss van a témában. Továbbra is maradt a gyanú: pénzlenyúlás esete forgott fent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@silber13: A máséval nagyon beosztóak és aggódnak
Aggódik a jegybank elnöke, nehogy túl gyorsan elköltsék önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításaikat az emberek. Ezért inkább oda sem adná nekik, csak járadék formájában.
A közpénzt azt úgy költik, mintha a sajátjuk lenne !
Hellcat
Válogatottunk kijutott az EB re miközben a pedagógusok eszköz és fizetés nélkül dolgoznak, a kórzáhaz orvosok nélkül félig összedőlve működnek...csodás nem?
vonotok
Éger úr ! Maga sem különb egy dekával sem Gaskó úrnál. Amíg az érdekei megkívánták keresztcsontig nyaltak a kormánynak. meg Viktornak. Most meg beszarnak a következményektől.
marabu
@Hellcat: Mindent a futballért!!! Nevetséges!!! Mennyi pénzt is osztottak ki a futballisták között, mert kijutottak? Szégyen!!!
Desischado
@marabu: Jól mondod! Súlyos milliókat! És nemcsak a focisták között! Emlékezz csak az aranyérmesek életük végéig súlyos százezreket, kapnak, és mind ezt a MI PÉNZÜNKBŐL! A szegénységet, az egészségügyet és az oktatást is rendbe lehetne tenni, de ezk csak lopni tudnak! Nekik van pénzük a színvonalas magánkórházi kezelésekre, így nem érdekli őket, milyen állapotok uralkodnak!
karma1
Errol papolok mar miota... hoffmanrozsacska okos fejenek, meg az altala letrehozott KLIK nevu vizfejnek a bune, hogy kiesik legalabb 6-8 ev az orvoskepzesbol, foleg, hogy a jelenleg Ma.o.-n tanulo diakok fizetos kulfoldiek, akik szepen huznak haza gyogyitani az itt megszerzett diplomajukkal.

orban es az alulmuvelt sleppje, a dilis ES rosszindulati tanacsadoinak soraval tuzzel-vassal irtja az ertelmiseget, ugyhogy mar - ahogy a cikk is irja - nemcsak a gyakorlo altalanos- es szakorvosok, de az orvosnovendekeket oktato profi orvoskar is hianyzik mar az oktatasbol IS.
orbannak barmit adtak eddig a kezebe (ha nem adtak onkent, akkor elvette), az akkor meg az aranybol is sz@rra valt. Csak rombolni tud, az epitesi maniaja pedig kimerul a stadionokban es ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.