A Fekete Péntek fantázianevű leárazási őrületben 150 ezerről 90-re árazták le a lapostévét a kaposvári Tescoban. Már 8 óra előtt hatalmas sor állt az üzlet első részében. Aztán elkezdték betolni a raklapokat és elszabadult a pokol. A videót megnézheti itt.

Egymást taposták az olcsó lapostévéért a kaposvári Tescoban

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ez az a lapostv, amit egyébként 80-ért lehetett kapni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Lehet, hogy a szegény azért szegény, mert ennyire át lehet verni, beetetni???
JAJMÁR
@Szókrakész: Szerintem van olyanunk. Fúrógépünk is, de abból sose elég és emag-os még nem volt :)
Egyébként én biztos, hogy semmit se fogok kifurkálni, mert félek a fúrógéptől. A szalag- és asztalifűrész, a csiszológépek.. stb. nem akadály, de a fúró nehéz, és hirtelen indul, attól félek, hogy nem tudom tartani és elszabadul. Ugyanez van a láncfűrésszel és a kapálógéppel is, de nem kell nekem mindenhez érteni, mi lenne akkor a férfiak dolga? :)))

Egyébként a szállítás ingyen van - de kb. ezzel olcsóbb, így néztem - a minőségről pedig majd beszámolok. 10 napos szállítási határidőt jelöltek meg.
Szókrakész
@eugen4402: Van bennük egy chip.
Időmérő.
3 év a garancia, és 3 év+ 1 nap után kezdődnek a bajok.
eugen4402
@Szókrakész: Valamikor olvastam egy könyvet, az iparcikkek élettartamát is vizsgálgatták a szerzők, és nagyjából a három évet határozták meg optimális értékként. A fogyasztói társadalom működésének alapja, hogy az új árú vevőre találjon, és a gyártó szállíthassa a még újabb modelljeit a kereskedőknek. Ha ezt egy chippel el lehet érni, akkor már nincs is hova fejlődni...
enslaved
@magyarbakancs: Régen valóban így volt. Most volt a gyerekeim szülinapja, a méregdrága Transformers figurák már azt sem tudom hol vannak, ahogyan ők sem. Változott a világ, változtak az igények, és mi, szülők is hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, de a mentségünk az, hogy a gyerekeinkről van szó.
szaboria1
Nálunk ez még nagy átverés. Nem kapták meg olcsóbban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.