A faktor.hu-nak adott interjúban a művész elmondja, hogy Európa a megszűnés szélén tántorog, amióta az identitásának alapját képező világnézetet megtagadta. A párizsi merényletek Ákos szerint csak tünete egy mély válságnak, amit

"a következetesen ostoba, magukat liberálisnak álmodó, vezető európai politikusok okoztak."

Végre a polihisztor Ákos is megszólalt menekültügyben

Ákos szerint még a magukat jobboldalinak nevező pártok is liberálisak.

"Arra gondoltam, most kéne Merkel kancellárnak lőni egy szelfit, esetleg az áldozatok hozzátartozóival vagy a koncertteremben halomra lőtt fiatalok mellett,"

mondta az énekes, aki bevallása szerint nem szokott aktuálpolitizálni a koncertjein.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ez a közpénzből kitömött kretén még azt se tudja hogy a terroristák nem menekültek voltak hanem Belgiumban élő dzsihádisták akik már uniós állampolgárnak születtek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
Olyan jó hogy mindenki mond valami bölcset ami xart sem ér a jelenlegi helyzetben .
:-((((((((((((((((((((((
dodo571031
Na Ákos is jól megmondta mit kellene csinálni Merkel asszonynak!!
Aki Én
Miért Ákos, szerinted azok voltak a terroristák, akikkel Merkel szelfizett korábban? Nem tudom te minek álmodod magad, de én egészen eddig egy értelmes embernek gondoltalak, aki ugyan megeszi a politikai torta ráeső szeletét, de intelligensen csendben marad közben. Tévedtem.
Hari
Népiesen: a suszter maradjon a kaptafánál, avagy: a tett halála az okoskodás ( Madách). És Magyarország ebben is jobban teljesít. Ezért tartunk itt. Azt mindig tudtuk, hogy a másiknak mi a dolga.
lampa laz
Nyekergő, te vagy "következetesen ostoba"...
volvós
Te kis szivárványos k...g !! Elöször porold le a nyelved, aztán
alaposan öblitsd ki a szádat belülröl, ha lehet sósavval...
Strong
Egyetértek vele...ugyanakkor nagyon kéne már a megoldás is...
Dr. Felipe
Ez a közpénzből kitömött kretén még azt se tudja hogy a terroristák nem menekültek voltak hanem Belgiumban élő dzsihádisták akik már uniós állampolgárnak születtek.
volvós
@Dr. Felipe: .15:06
...honnan tudná??? Nem ezt irták le neki a központból :-))))
Captain Blood
Ákoska! Mennyit ígértek a központból a következő turnéra???
Eriksson
Érdekesek az itteni megnyilvánulások.
Európa az ő kis migránsaival jól van ahogy van, honfitárs meg...
Én kurvára szégyelleném magam a helyetekben.
karma1
@simmering73: fidesz-kedvenc, ezelott 25 evvel (kb) irt egy-ket dalocskat, amiert eretlen tinilanyok lelkesedtek, valamint a lofarokjaert, meg a fekete ruhajaert. Az altala irott kis muvecskek olyan fontos dolgokrol szoltak, mint hogy a napocska melegen sut, kek az eg, es zold a fu,... Aztan ezert az "eletmuert" lotusz-faktusz dijat kapott a fidesztol, de legalabb suru kussba maradt, mert o is tudta, hogy harmatgyenge o ahhoz a magas kitunteteshez...
Az, hogy most hirtelen meg kellett nyilvanulnia, valoszinu, gazdasagi okai lehetnek, valoszinu, apad a bukszaja.
@Captain Blood-nal van a pont: koll a penz a turnera... Csak nehogy o is a csuti csodalatos makovecz-epitmenyben akarjon szerpelni...:o)))
katalin70
@simmering73: Hát... Olyasmi...mint amit említesz...;-)
katalin70
@Pálinkafőző Rézüst: De most legalább nem teljesen feleslegesen fizettük.Most ügyesen megtanulta,mit kell spontán mondania.:-)
Desischado
Karmának és Cpatain Blood-nak van igaza, ez a megélhetési fidesz nyikhaj nem véletlenül osztja itt a nemlétező eszét, gondolom, súlyos pénzt kapott érte! Jobb lett volna, ha hallgat! És hogy megmondja Merkel asszonynak, hogy mit kéne csinálnia, ez haláli! Itt már a sz@r is valakinek képzeli magát?!
mariaberta
@Pálinkafőző Rézüst: Sejtheted, nem szokta meg az aprópénzt, csak milliókban utazik.
Ettől eltekintve, kár volt szóra nyitni a száját, elég ha énekel, már mint azoknak akiknek tetszik. Nem tartozom közéjük.
mariaberta
Szerintetek kire hasonlít e nemes férfiú?
mariaberta
@profon: Ő most meghirdette a "meakulpáját' elment a HIR TV-be. Nem árt egy kis változatosság, meg a -feltehetőleg- több pénz
DR Eric CARTMEN
Jól nyaltál Ákoska ! Mehetsz a pártpénztárba a csekkedért !
világlátó
Minél több elhiresült embert kell a kormány mondataival a szájában a kamerák elé ültetni.
Ha nem eléggé hiteles már Orbán, Szijjártó, Kósa, meg Kovács,no meg a többi papagáj, akkor beszéljen helyettük sok - sok értelmes, intelligens művész, tudós, de ha ők nem vállalják, hát akkor mindenki más, akinek majd segítünk karrierje alakításában. Soha nem felejtem el kedves kis úszónőnket, akit odacitáltak az emelvényre és meg kellett erősítenie Orbán szavait. Azt hiszem egy életre tönkretették, hiába adtak neki magas kitüntetést. Ugyanígy Kovács Kokó, aki a mai napig magyarázkodik, mert őt is kompromittálták.
Mindez a romlottságot, a gonosz számítást, a hitelesség aljassággal való fenntartását szolgálja. Ez lehet majd egy tanulságos dolog is a jövőre nézve, bárkik is lesznek kormányon.
Most már elérték, hogy még ha kérdeznek is, nem tudunk hinni nekik. A nemzeti konzultáció is egy szégyenletes arculcsapása a társadalom többségének, ahogy a rezsicsökkentés is csak egy eszköz és gonosz módszer a látszat megőrzésében. Bármit is talál ki a több mint százötven " tanácsadó " ezt a kormányt rendbe tenni, tisztára mosni már nem lehet.
Már csak azt nem értem, mi az az Isteni csoda, amiben bíznak ? Nekem van egy sejtésem. Az a másfél, - egymillió biztos szavazó és a többiek akik majd félrevezetve szétszavazzák az agyukat, meg a sokmillió távolmaradó az utálatos politikától. 2018 újra a fidesz fölényes győzelmét hozza. Hacsak Európában nem történnek gyökeres változások, amit egyáltalán nem lehet kizárni a számításokból.
egyvandor
Művész ember nem áll kormányok, főleg tekintélyuralmi rendszerek védelmébe. Aki művészi szakmában ilyet tesz, lehet akármilyen képzett, lehet akármilyen tehetséges, az nem művész csak egy alja senki alak. Rosszabb egy közismerten rosszindulatú politikustól.
Pálinkafőző Rézüst
@világlátó: sajnos teljesen igazad van...Szégyen, nagyon mély szégyen ez a magyar népre nézve..:!
hemami
@Dr. Felipe: És ez vígasztal bárkit is ? Ez előrevetíti saját szomorú sorsunkat is, hogy mire lehet számítani ott, ahol tömegesen befogadják és letelepítik őket. Ha nem is azonnal, de akár több generáció múlva , amikor már sokan vannak ( és erre a szaporaságuk miatt nem kell túl sokáig várni ) ott a világon mindenhol az integrációt úgy értelmezik, hogy a befogadók alkalmazkodjanak az ő értéktendjükhöz, szokásaikhoz, vallásukhoz, törvénykezésükhöz ( saria, saria rendőrség, stb. ). Aki ilyen jövőt kíván a szerencsétlen utódainknak, az nem normális.
amaramaistanna
Marketing Ákos üzent a szellemi bányabéka alsójából ,ettől sajnos a megítélésünk még mélyebbre került...
egyvandor
@hemami
Akik otbánéknak fizetnek inkább zsebbe mint az államháztartásnak, azok leszármazottjai nem lesznek terroristák. Ugye?
egyvandor
Ha meg mégis baltás gyilkos lesz belőle, akkor saját zsebre vissza adjuk annak az orzságnak ahol hősnek titulálják a vérengzésért. Ez rendben van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.