Tegnap mi is megírtuk, a saját elhúzódó válságából kilábalni képtelen MSZP egyre kisebb és kisebb irodákba kénytelen költözni. 

A 168 Óra most megtalálta azt az Erzsébet körúti lakóházat, amelynek hátsó udvarából nyílik majd az MSZP új országos központja: egy földszinti lakás.

Sírjunk vagy nevessünk? Íme az MSZP új országos központja!

(fotó: 168 Óra)

A lap azt írja: a kicsi erzsébetvárosi iroda egyike azon kevés ingatlanoknak, amelyek még a szocialisták tulajdonában vannak. Háttérbeszélgetések során szocialista politikusok folyton azt hajtogatták: az MSZP egyik nagy baja, hogy még önmagának sem tudja beismerni: elvesztette nagypártiságát.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Valójában minden pártnak ennyi járna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Lehet, hogyha az V kerületben néztek volna szét lett volna nagyobb helyiség is...
Ott nagyon olcsón lehet lakásokhoz jutni...(már akinek)
Papuska1
@Vizual: Először is az MSZP szociáldemokrata pártként próbálja azonosítani magát. Én pont ezt próbáltam cáfolni, illetve erősen kételkedni ebben. Egyébként a szociáldemokrácia klasszikusan baloldal, persze más minőség! A hazánkból "kitántorgók" helyzete teljesen sajátos. A nyugati országok egy tudatos agyelszívást végeztek.Velünk kezdték, de mi nem voltunk elegek. Én saját szememmel láttam és saját fülemmel hallottam azoknak a "fejpénzt" kapó ügynököknek a dumáját egy nagy magyar kórházban, akik az ott dolgozó orvosok egy része részére úgy ajánlottak állást, hogy közben a munkahelyet, a bért, a lakást, sőt a családtagok számára is hasonlókat is helyben elintézték, és az aláírás mellett súlyos visszalépési pénz vállalását is aláíratták az orvossal, amit nem tudott volna visszafizetni. Hallottam olyan kórházvezetőről, aki jelentős pénzért megfenyegette a kiszemelt orvost, tehát nem sok választása volt. Az orvoshiány mellett ment a doki, vagy presztízst munkahelyet vesztett. Ez úgy-e nem kitántorgás? Hasonlót hallottam kvalifikált mérnököknél is. Soha nem fogjuk tudni azt a bért megfizetni, amit a nyugat tud adni, egyszerűen azért, mert ezt a nyugat nem akarja, ezért nem engedi. Ez ellen a magyar kormány (akár melyik) csak ajvékolhat! A nyugat valós arcát nagyon kevesen ismerik. Egy szűk elit vezeti, az embereknek meg kuss van. Bizonyos szempontból tényleg jobb élet, de bizonyos szempontból megalázó. Igazából nem a Kádári, hanem a Rákosi féle Magyarországhoz mérhető a manipuláció, és ha nem kellesz, hamar megértetik veled. De ezt sokan még nem látják! Hrucsov, Brezsnyev kisinas volt Schulzhoz képest!
solidedge
A hír hallatán kitakarítottam a fáskamrát, asztalt székeket raktam be. Tovább romolhat az MSZP helyzete...
Hofipisti
@mariaberta: Ezzel a személyi állománnyal soha!
bakegya
SIKER,ORBÁN MÁR AZ MSZP-et IS hajléktalanná teszi,mint ahogy a kisgazdákat is az MDF-et is kinyírta,de még a Simicskát is kiherélteMagyarok ...vigyázó szemetek CSAKKK orsos vicctorra vessétek,ÉLJEN AZ ILLIBERÁL,TEKNŐS FOCIALIZMUSA-MINDEN ÉS MNINDENKI FELCSUTKÁN A PANCSOLÓ ARÉNÁRA TEKINTVE IMASZŐNYEGEN IMÁDKOZHAT NEKI A LELKI ÜDVÖSSÉGÉÉR!
-rézemről inkább csakkk a mihamarabbi üdvözüléséért-ha már zollen ,vollen ,wisszen muszáj utálkozni minden filó...nélkül!!!
quadrocopter
Illegalitásba kell vonulni - a pincébe. Vagy a Bakonyba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.