Ha nem kellek neki, el kell engednem – indokolta unokájáról hozott fájdalmas döntését a színésznő. Pécsi Ildikónak fia válópere miatt romlott meg a viszonya a menyével és a most 17 éves Csabával – írja a Bors.

Sajnálatos mó­don évekkel ezelőtt a sajtóból, képekkel illusztrálva, értesültem, hogy az akkoriban unokámnak vélt Csaba, menyemmel együtt azt nyilatkozta: Csabának egy nagymamája van, a Pártos nagymama.

Régóta nem találkoztunk, nem beszéltünk, teltek-múltak az évek titkolt sírásokkal, fájdalmakkal, betegségekkel, de a földön élő angyalaim és az égiek, akik vigyáznak rám, rádöbbentettek, ha nincs, hát nincs. Ha valakinek nincs szüksége rám, akkor azt el kell en­gednem...

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Az önhittség tönkreteszi az embert. Egyszer csak észreveszed, hogy egyáltalán nem állsz fölötte senkinek és semminek, mert pont a saját otthonodban nem mennek jól a dolgok.
"Nappal hazudhatsz a Világnak, de éjszaka kettesben maradsz a lelkeddel."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Rossz a cím. Nem lemondott, elengedte. S hány ilyen van sajnos. Mit lehet tenni akkor, ha a szülők válása gyűlölködésbe torkollik, s ebből a gyűlölködésből a gyermeket sem hagyják ki. Ez a szülők felelőssége. Pécsi Ildikónak egy szem unokája van. Senki ne higgye, hogy ez egy egyszerű, könnyű döntés lehetett. Csak arra nem gondolnak a felnőttek, , hogy a gyűlölet, amit beleültetnek egy gyermekbe, nem üt vissza rájuk. Így lehet egy emberkét egy életre taccsra tenni.
human
@vukkocska: Vagy 3 szereplős a történet, ha Pécsi Ildikó is kivette a részét az egészből.
vukkocska
@human: Négy. Papa, Mama, Nagymama és a GYERMEK. Pont ő az, akit ki kellene emelni ebből az egész katyvaszból. Majdnem hogy biztosra vehetem, aki a gyermeket a többiek ellen uszítgatja az az Anyuka. Én emlékszem, pár évvel ezelőtt Pécsi Ildikó milyen szeretettel és aggodalommal beszélt Pártos Csilláról, amikor beteg lett. Csak őt tudják, miért alakult így.
human
@vukkocska: Nézd én saját tapasztalatból tudom azt mondani, hogy egy nagymama kifelé tudja adni az ártatlant, az áldozatot és közben hazudik és hátba támad. Annak az oldalára állt aki vér szerint hozzá közelebb áll, mint az unokája.
mariaberta
Lehet, hogy én nem vagyok teljesen normális, de a véleményem az!!! A szülők maradjanak ki a fiatalok közt adódó nézeteltérésből. Egy anya -különösen egy fiús- ne akarjon rátelepedni a fiatalokra. Köztük adódó nézeteltéréseket nekik kell megoldani, és kívülről belebeszélni teljesen felesleges.
Nem hiszem, hogy annak idején, amikor "Lajosom" elhatározta, hogy megszerzi magának Ildikót, hallgatott volna bárkire is. Hagyjuk már,hogy fiaink, vagy lányaink a maguk útját járják. Természetesen adhatunk tanácsot, amit -mint szülők jónak gondolunk,- de erőltetni semmiképpen nem jó. És, hogy az anyagiakat se hagyjuk ki, ha van rá lehetőségünk, segítsük őket, de azt tegyük önzetlenül, és ha nem sikerül minden, akkor se hánytorgassuk fel, mert akkor oda jutunk, mint neves színésznőnk, aki nem tudja elviselni, hogy nem ő az első számú azaz a főszereplő ebben az ügyben.
Ami érdekes, sem a férj, sem Lajosom véleménye nem ismert, de elképzelhető, hogy az ifjú egy anyja által befolyásolható, pipogya fráter és az sem érdekli hogy fia élete hogy alakul. Jó és szerető édesapa. Nem?
dömdödöm
@zöldszem: Fú bakker te nő ,mekkora igazságot írtál .
Szerintem itt az ideje a békülésnek .Szóljatok nekik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.