Halálra vertek egy férfit Várpalotán, a rendőrség a bűncselekménnyel gyanúsított három embert őrizetbe vette – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

A rendőrségi honlapon megjelent információ szerint a várpalotai gyanúsítottak szombat hajnalban a város egyik közterületén bántalmazták a férfit, aki kórházba szállítása után elhunyt. A 42, 28 és 24 éves gyanúsítottak a kihallgatás során a bántalmazást elismerték. Az őrizetbe vett férfiak ellen halált okozó testi sértés miatt folyik eljárás – közölte a rendőrség.

Somlai Artúr, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője az MTI-nek elmondta, hogy a mentőket szombat hajnalban riasztották egy sérülthöz Várpalotára, azonnal megkezdték újraélesztését, majd folyamatos mellkaskompressziót végezve vitték a veszprémi kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi még aznap elhunyt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
most elkezdődik az egymásra mutogatás...ő csak nézte, a másik kettő ütötte...de az is csak olyan lájtos volt amíg látta...aztán elfordult, akkor történhetett valami...tehát ártatlan...
dr. prédikátor
Ugy e milyen szép megfogalmazás??? Halált okozó testi sértés! Még csak nem is sulyos testi sértés!!!Én meg azt mondom: szándékos emberölés!!!/ Még ha tudom hogy a törvény másként fogalmaz/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.