A Népszabadság több forrásból is úgy értesült, hogy a BKV nem hosszabbítja meg a Metropol című ingyenes újság terjesztésére vonatkozó szerződést, így jövőre nagy valószínűséggel mással kell elfoglalnunk magunkat utazás közben.

A döntés felső politikai nyomásra születhet meg: a Metropol a Fidesszel és Orbán Viktorral összevesző Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik.

És itt a lényeg:

a Népszabadság fideszes forrásokból úgy értesült, határozott szándék a Metropol pozíciói­nak gyengítése, hiszen májusban a kormányfő kommunikációs tanácsadója, Habony Árpád is indított egy ingyenes újságot, a Lokált.

 A Metropol igencsak olvasott újságnak számít, ugyanis 330 000 példányban nyomják. Jelenleg elsősorban ingyenes újságtartókban és rikkancsok segítségével szórják, a BKV szerepe kiemelt a terjesztésben – ezért a lap kiadója 8,7 millió forintot fizet havonta a BKV-nak. Habony lapját hetente nyomják 500 000 példányban.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Aki egyszer kiesik a pikszisből annak vége.
nemkati
Ez a Lokál ez ugyanolyan szennylap, mint az összes többi fideszes kiadvány. Megy ezerrel a kormány fényezése és a menekültek elleni uszítás.

Bezzeg a Metropol. :)
www.metropol.hu/images/1448701780_gomba_sertes_szarny.jpg
www.metropol.hu/images/1448551082_gomba_szexeles_egesz.jpg
Hofipisti
Akkor ezek szerint "Habony-takony" fogja elönteni a világot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.