A Fidesz-frakció szerint a bevándorláspárti erők politikai bosszúra készülnek a magyar bevándorláspolitika miatt és Magyarország uniós tagsági jogainak, szavazati jogainak felfüggesztéséért lobbiznak.

A kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja hétfőn azt követően fogalmazott így az MTI-hez eljuttatott közleményében, az Európai Bizottság napközben közölte, jegyzékbe vette azt az európai állampolgári kezdeményezést, amely arra szólítja fel az unió javaslattevő-végrehajtó intézményét, kezdeményezze Magyarországgal szemben az uniós alapértékek megsértése miatti eljárás megindítását.

A Fidesz szerint ezzel a lépéssel újabb nyomást próbálnak gyakorolni a magyar kormányra, hogy adja fel mindazokat az intézkedéseket, amelyekkel sikeresen megvédte Magyarországot, miközben a brüsszeli bevándorláspolitika megbukott.

A kormánypárt ezért arra kéri a magyar kormányt, hogy minden erejével tartson ki a fizikai és jogi határzár mellett és védje meg az országot az uniós kötelező betelepítési kvótától.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj! Mar megint tamadjak a megvedett magyar embereket a mocskos Uniobol... De mi majd most meg egyszer megvedjuk ujra a zembereket, ne aggodjanak a vakvilagba...
Valaki szabjon mar ki egy ravalo muszaj-kabatkat es vigye Grazba, mert sulyosbodik az eset...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@karma1: Nem értem, mit sipákolsz ellenünk a Föld másik oldaláról?! Mit fáj neked a magyar bevándorláspolitika? Te kivándorló vagy nem? Vagy kivándorolt. Bár erős kételyeim vannak eme állításod ellen, hiszen régebben Új-Zélandi feleségnek adtad ki magad, újabban meg Svédnek... közben meg lehet, Kukutyinban hegyezed a zabot... :-DD
rugacs
@egyvandor: Tévedsz, vannak! Idézem: "felső határ nélkül befogadunk minden szír menekültet..." de magyar színekben is vannak hasonló felfogásúak, persze főleg olyanok, akik Merkelhez hasonlóan ezekben látják a jövő támogatóit. Mert épeszű magyar ezek után már a büdös életben támogatni nem fogja őket.
Ésszerű megoldás az lett volna, ha már az elején kizárólag csak érvényes beutazási engedély birtokában engedtek volna be külföldieket az országba, no meg természetesen érvényes személyi azonosító igazolvánnyal! Menekültekről felesleges beszélni, hiszen egyik szomszédos ország sem fenyegette őket, tehát nem számítanak menekültnek.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kutyahűség
Egy súlyos paranoid mindig bosszúra készül vagy attól retteg, vagy nemzetközi összeesküvést vél látni maga ellen. Ha pedig paranoid elmebeteg, akkor ezt meg kell szorozni a lehető legnagyobb számmal, ami csak eszedbe jut.
karma1
@rugacs: Te nagyon okos! Svedorszagban voltam nyaron egy hetet nyaralni, meg egy hetet Finnorszagban, mindket helyen a ferjem baratainal. Ki mondta neked, hogy en sved vagyok? Ha vannak szovegertelmezesi problemaid, az altlanos isi 1-3 . osztalyaban segitenek rajtad.
Ha kerhetnem, akkor ne a szemelyem legyen a hsz-ed targya, hanem a cikk.
teuton
@rugacs: Nem te mondod meg, ki szamit menekültnek, hanem az ENSZ es a genfi egyezmeny... Szoval nem lehet tölük sem vizumot, sem utlevelet követelni! Es az sincs benne, hogy milyen orszagokon keresztül erkezhetnek! De a zavart a fejedben az is okozhatja, hogy semmit nem tudsz, föleg mit jelent a menekült statusz... Idöleges befogadast, de a te maffiad mar a palatolassal is meghülyitette az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.