Amerikában járunk, ahol a Forbes magazin weboldalára író szerző elmélkedik arról, hogy az ingatlanpiac mennyire kihasználja a mobiltechnológia adta lehetőségeket. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem is olyan régen a mobiltelefonokat még arra használták, hogy telefonáljanak velük, így egy-egy jelzáloghitel felvételekor annyi szerepe lehetett az eszköznek, hogy a hitelező és a hitelt felvevő telefonon beszéljen meg egy találkozót. Manapság az okostelefonok segítségével már nem lehetetlen, hogy olyan webportálokhoz férjünk hozzá a tengerparton üldögélve, munkába menet vagy taxizás közben, ahol jóváhagyják a kért kölcsönt abban a 10-15 percben, amíg nem tudunk magunkkal mit kezdeni.

Forrás: csaladihazak.hu
Feltöltő: sensei2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Körültekintő ,gondos tájékozódás után adott kölcsön .:-( Pont e miatt került adósságválságba a világ . Amerikában kaphatott boldog boldogtalan aztán ezt a baromságot átvette Európa is . Meg lehet nézni mi lett a vége . :-((((((((((((((((((((((((
Leanderrr
@dömdödöm: Igen, sajnos ez így igaz. :-((((((
varrólány
Valahogy mindig átmászik hozzánk " amerikai álom feeling". A modernség az egyik legjobb üzlet, hiszen elhitetik hogy senkik nem vagyunk ha nincs valami újabb meg még újabb kényelmesebb eszköz. Ezek az okostelefonok olyan érzetet okoznak hogy" jaj le ne maradjak bármiről is mindenről tudni akarok, állandó kapcsolat kell . Közben meg a saját életéről mond le aki mindig a másikat lesi .
Ilyet már régebben is mondtak (a számítógépekre) hogy minden gyorsabb és egyszerűbb lesz csak egy kattintás meg hasonlók , közben meg még több adat és dokumentum kell mindenhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.