Közel sem hozott évi 100 ezer forintos családonkénti megtakarítást a rezsicsökkentés: mindössze 6 ezer forintot spórolt meg egy átlag magyar tavaly, egy család körülbelül 20 ezret. A rezsibiztos hangzatos ígéretei rendszerint nem valósulnak meg, ilyen az ingyenes vízóracseréről szóló fogadalom is.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ismerősömnél egészen másképp néz ki. Amit elvettek ezek a rezsicsökkentő haramiák: lakásfenntartási hozzájárulás 10 ezer ft/hó, nyugdíjas bérlet - teljes bérlet különbözete 6 ezer ft/hó, ez 16 ezer ft/hó. Cserébe kapott 3ezer ft rizsacsökkentést. Tehát 13 ezer ft/hó plusz kiadása lett. Hab a tortán, hogy emellé elvették a közgyógy igazolványát is, most az Önkormányzat ad harmadannyi pénzt gyógyszerre, így nem tudja mindet kiváltani. Rokkantnyugdíja 72 ezer ft.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@F_Viktor: Csak kiegészitem: És nem is tudod megmagyarázni nekik, hogy pl. egy 40-45 éves házaspárnak már akkorák a gyerekei, hogy már kikerül családi kedvezményből! Ellentétben a régi adójóváirással, ami "alanyi" jogon minden korosztálynak járt!
dömdödöm
Az emberek nem fűtenek nem világítanak . Olyan sötét és kihalt Mo mint egy patkánytanya ,
mint románia 1978 -ban amikor a csau -csau rendszer dübörgött :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
eszegfu
@dömdödöm: Talán még nem tartunk ott... de nagyon arrafelé haladunk... A falunkban egy 60 év körüli embertől megkérdeztem: mennyi fát füt el télen... a válasz: 3 q-t!! Ha nagyon fázik elmegy a vasutállomás várótermébe, ott éjszakázik...Szegény olyan ápolatlan, mert a vizet is alig meri használni. A kapott ruhákat addig hordja, mig azok a kosztól "meg nem állnak" maguktól... akkor kidobja. Nem panaszkodik... de nem hiszem, hogy ez egy "normális" életnek elfogadható.:(
dömdödöm
@eszegfu: Nem e ?
Mozdulj ki azt nézz körül de ne egyedül ,hogy biztonságban legyél és legyen tanú .
lampa laz
@justhpeter: de megérte neki ilyen sokat hazudni, mert így most egészen az alelnöki posztig feltudott kapaszkodni. Jó lesz vigyázni zorbánnak, mert a végén az elnöki székből is kihazúdja.
eszegfu
@dömdödöm: Helyesbitek: szeretném hinni, hogy még nem tartunk ott! Az is igaz, hogy a sarki kisboltnak u.olyan füzete van, mint amilyen kb. a II. v.háboru környékén volt... beirja a tartozásokat... nagyon sokan csak az ilyen hitelből tudnak élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.