A motoros balesete után felépülőben lévő színész megcsúszott, és megcsavarodott a balesetben eltört lába. Combcsontjában háromból két csavar eltört – írta a BorsOnline.

A baleset még hetekkel ezelőtt történt, de akkor a színész még nem szeretett volna beszélni nyilatkozni. Most viszont azt mondta a lapnak:

Amikor megtörtént ez az eset, nem akartam még róla beszélni, mert féltem, hogy túldimenzionálják ezt az egészet. Úgysem tudott volna akkor segíteni senki azért, mert tud róla, csak az orvosok.

Rékasi arról is mesélt:

Valóban nagyobb terhelést kapott a megsérült jobb lábam, mint kellett volna, de abban a pillanatban, amikor eltörtek azok a csavarok, éppen minden utasítást betartva közlekedtem. Egy esős napon orvosi vizsgálatra tartottam két bottal, amik szétcsúsztak, a lábam pedig megcsavarodott. Éreztem, hogy fáj, szerintem akkor törtek el.

A színész így már sokkal óvatosabb és mindenhova bottal jár, mert orvosai ráijesztettek: ha a harmadik csavarra nem vigyáz, elmozdulhat az egész lemez, és újra operációra lesz szüksége.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ilyenkor járókeret kellene, nem két bot.
verum
@alterego56: - esőben az is csúszik
KERKA
Ez egy csúnya baleset ismét, sajnálom őt. A fenébe is, ha esett az eső, miért nem hívott taxit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.