December 1-jei hatállyal leváltották Richter Józsefet, a Fővárosi Nagycirkusz vezetőjét. Erről a távozó igazgató számolt be a Népszavának.

A lap keddi számában megjelent cikk szerint a Richter Józsefet leváltó Fekete Péter, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) ügyvezetője, a nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztos keddtől maga tölti be az igazgatói pozíciót.

Richter József közölte: a MACIVA ügyvezetője honorárium nélküli tanácsadói feladatot ajánlott fel neki költségtérítéssel, ezt azonban nem vállalta.

A Népszava szerint az igazgatóváltás időpontja meglepő, mert január elején rendezik a 20. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivált. A napilap ugyanakkor felidézi, hogy Richter József elődjének, Kristóf Istvánnak is az akkori nemzetközi fesztivál előtt mondott fel több mint három és fél éve Kriza Zsigmond, a MACIVA akkori ügyvezetője.

Kriza Zsigmond az MTI-t csütörtökön arról tájékoztatta, hogy -szemben a Népszava értesülésével – Kristóf István közös megegyezéssel távozott a Fővárosi Nagycirkusz vezetői posztjáról.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Kész cirkusz,amit a cirkuszban-összecirkuszolnak.Tiszta cirkusz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Szóval úgy néz ki, hogy lesz milliárdos támogatás a cirkiben és azért telepedett rá ez fekete peti ?
Mint a döglegyek !
lampa laz
Ezt most mééé?? Mikor ott van nekik parlament amire nyugodtan kitehetnék a Nemzeti Cirkusz nevet.
lampa laz
@Toby: nemzetvezetőnk megmondta, ahol hús van, ott légy is...hát a döglegyek sok km-ről megérzik a tetem szagát...
Fradigege
Ez hülye:

"Richter József közölte: a MACIVA ügyvezetője honorárium nélküli tanácsadói feladatot ajánlott fel neki költségtérítéssel, ezt azonban nem vállalta."

Az lett volna még nagyobb ajánlat, ha visszaalkalmazza közmunkásként. Ezt vadparasztállatot.
feleselek
A Magyar kormány, nem tűri a konkurrenciát, ebben a cirkuszban ami itt folyik, csak OV lehet az igazgató és istállómester, de néha még a bohóc is...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.