Az MTVA azt mondja, hogy nem Szijjártó Péter személye miatt közvetítik Szijjártó Péter NB2-es futsal-csapatának egy mérkőzését, hanem szakmai okokból – legalábbis ezt a választ küldte a cég az Indexnek, szokásos udvarias módon nem privát levélben, hanem a Facebook nyilvánosságán keresztül.

December 18-án a győri Magvassy Sportcsarnokban két futsal mérkőzést rendeznek, az egyik az NB I-ben a Győr-Göcsej mérkőzés, a másik az Ön által említett Piliscsaba–Dunakeszi NB II-es rangadó. Az NB II-ben jelenleg a Piliscsaba az első helyen áll, míg a Dunakeszi a harmadik. Az NB II-es találkozó közvetítése nem jelent pluszköltséget az élvonalbeli párharc közvetítése miatt.

Az M4 Sport közszolgálati sportcsatorna a közvetítések előtt kéri a Magyar Labdarúgó Szövetség Futsal Bizottságának szakmai véleményét és ajánlását, mely ebben az esetben is megtörtént.

Az M4 Sport közszolgálati sportcsatorna célkitűzése többek között az is, hogy az öt látvány – és a tizenhat kiemelt sportág bemutassa mellett a minél szélesebb nézőkör elérése érdekében további sportágakat is műsorára tűzzön, illetve a magyar sport egyre szélesedő területeinek szerepeltesse a képernyőn. Ehhez hozzátartozik az alacsonyabb osztályú, illetve utánpótlás mérkőzések közvetítése is.

Szijjártó Péter személyének nem volt szerepe a találkozó közvetítésének kiválasztásában. Szijjártó Péter esetleges pályára lépéséről nincsen információnk.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@simmering73: Nem herevasalást végeznek ezen a szuperhülyén, hanem az aranyerét kezelik - a száján !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
@Kamcsatka: Azt ismerem! Úgy híjják FOSSAL! :))
percsi
Milyen szép is lenne, ha ilyen eredményeket tudnának felmutatni a kórházak, iskolák, munkahelye. Az embernek már a focitól is elvették a kedvét, nem tud úgy örülni, mint 40 évvel ezelőtt, pedig akkor sem hozták a nép lába elé a Kánaánt!
Desischado
Nem nyalizás? Akkor mi? Nem hinném, hogy egy Ronaldinho veszett volna el a pétör herében!
nezelodo
@percsi: Most sem hozzák a nép lába elé a Kánaánt, hanem a pénztárcájában, bankszámláján van. Nem olvastad a közelmúltban az isteni kinyilatkoztatást a megtakarítások ugrásszerű növekedéséről? Helyes volt kihirdetni, így az emberek túlnyomó része is tud már róla.
herczeg0210
A képet elnézve, lehet, hogy lesz valami! Közel vannak a golyóbisok egy szájhoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.