Dimbes-dombos lett az új körmendi bicikliút, hatalmas hullámok vannak benne.

A város több száz millió forintot költött rá, azt mondják, a sima több milliárdba került volna. Azért lett hullámos, mert a kapubejárók szintjéhez igazították a bicikliutat.

A hullámos út hírére, sokan mentek el Körmendre, hogy biciklivel végig menjenek rajta, vagy csak, hogy egyszerűen lefotózzák – számolt be a Tények.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A rossz nyelvek szerint az utca végén lévő kerékpárjavító keze van a dologban. Mások szerint a tervező csak a kerékpárút elkészülte után vette észre, hogy a tervrajz gyűrött volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
Szeretném látni, hogyha mindenki odajár a bicikliutat próbálgatni, hogyan fognak a lakók közlekedni. A balesetekről, meg nem beszélek. Közlekedési biztosítás kell a bicikliútra!
Lepényleső
S az út végén egy fiktivista jutányosan centírozza a kerékpárokat.
nezelodo
@Rózsika Hatházi: Ehhez bizony Körmendre kellene bicikliznem, de inkább kihagyom az általad felvázolt "gyönyöröket". A videón nyilatkozó asszonyság azért elég bizakodó volt...
kkalman
Magyarország már nem csak az ezer stadion országa lesz, hanem az elcseszett bicikliutak országa is.
lampa laz
Még egy mulatságos bringa útra leltem az indexen, nem sikerült bemásolnom a linket, de nagyon ajánlom. Ez a budai rakarton épül. Az akadályok itt sem okoznak problémát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.