Élesen kikelt Mihály Tamás Kóbor János ellen, miután Kóbor az MTI-nek adott nyilatkozatában többek között azt mondta, Mihály a kilencvenes évek óta nem meghatározó tag a zenekarban. Az MTI-nek nyilatkozó Kóbor János azt mondta, hogy a kilencvenes évek közepétől Molnár György gitáros, valamint Benkő László billentyűs és Mihály Tamás, a zenekar egykori basszusgitárosa nem kapott fontos szerepet, szemben Szekeres Tamás gitárossal és Gömöry Zsolt billentyűssel.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Mobil123: Való igaz, Kóbor teljesen megbuggyant! Cikizi a többieket
, pont ő, aki egyszerű gitárosnak sem volt jó, azért lett énekes. Az Omega amúgy sem volt a zenei tehetségek gyűjtőhelye!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Leállt a @Propeller: szervere minden 502
Mobil123
@silber13: Nagyon szépek amit felraktál (nem ismeretlen számomra ) , és nyilván nem véletlen raktam én sem azt a kettőt .
De Őt is érdemes hallgatni :
www.youtube.com/watch?v=zcGt9AFlIPY
Mobil123
@silber13: Tudod írdatlan sok zenét kaptam (melyek mind megvannak ) . Szebbnél szebbeket amelyeket magamtól tán sosem hallgattam volna meg . Így sokat megszerettem . Sokat segítettek a magányos óráimban és most meg különösen. Az embert akár örömében és legfőképp szomorúságában átsegíti a zene.
Igaz a magam alap kedvence a rock zene de az Omega akkor sem kerül ebbe a körbe.
Mobil123
@silber13: Köszi , igazán gyönyörű .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.