"Mintawebáruház néven egyedülálló honlap jött létre, kizárólag azért, hogy segítse a fogyasztókat és a vállalkozásokat a biztonságos online vásárlásban" – írja a minden állami agyatlanságért egyformán lelkesedő Híradó.hu.

Patyomkin-ország legújabb blődsége ugyanis semmi mást nem tud, minthogy egy olyan webáruház, amiben bárki kipróbálhatja, milyen lenne egy igazi webáruházban vásárolni.

A Nemzeti Fogyaszóvédelmi Hatóságnál nyilván úgy okoskodtak, hogy velük együtt az internetezők is átaludták az elmúlt tíz évet, akkor pedig égető szükségük lehet egy ilyenre. Hát most meg lettek mentve, indulhat a nemzeti "játszunk vásárolósat".

Ja, a pláne: a mintawebáruház az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal együttműködésben valósult meg, az "ÁROP-1.2.24-2014-2014-0001 – a fogyasztóvédelmi intézményrendszer szervezeti fejlesztése" című pályázat keretében.

További plánék a 444 cikkében, nekünk ennél több energiánk nem volt erre.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nekem nagyon tetszik. Újragondolták és modernizálták a ,,boltos" játékot. Végre van egy web shop, ahol a gyerekeim is kedvükre költekezhetnek. A fekete tangát meg is ,,vettem", azt már ne keresse senki.
Jankó123
A sok jobber bérkommentelő itt költheti majd el a kormány fényezéséért kapott "nagyonszép-kártyájukon" összegyűlt fabatkákat és a rizsacsökkentésen megspórolt "halpénzt"!
:-)))
Aki Én
@Jankó123: Mondjuk a rezsin megspórolt forintokat itt remekül ellehet költeni.
Jankó123
Nagypénteken "Black Friday" kizárólag jobbereknek, kianyázzák egymást a vebáruházból, miközben nem jönnek rá, hogyha így "hasítunk"tovább, nemsokára ez lesz a valóság!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.