"Az a lázadás, ha konzervatív vagy" – ilyen és ehhez hasonló, dakota közmondásokat idéző bölcsességekkel örvendeztette meg rajongóit Kovács Ákos a Heti Válasznak adott nagyinterjújában.

A merényletek előtt egy héttel a U2 londoni koncertjén jártam. Ha csak tizedannyit vinnék a színpadra, mint ők, megőrülne a hazai szaksajtó. »Refugees welcome« – állt a nagyméretű kivetítőn, Bono pedig teátrálisan megkérdezte a húszezer nézőt: milyen Európában szeretnétek élni, nyitott szívűben vagy elzárkózóban? Szeretem a U2-t, jók a dalok, komoly koncert volt eszméletlen látvánnyal, de ez a szájbarágós propaganda szánalmasan hatott

- mesélte az énekes, akitől az is elhangzott:

Mára világossá vált, hogy az idegen kultúrájú, a kereszténységgel kifejezetten ellenséges világból érkező embertömeg beözönlése rendkívüli veszélyeket rejt.

Aki még több bölcseletre vágyna Ákostól, az feltétlenül vegye meg a holnapi Heti Választ.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
@karma1: Erre szokták mifelénk azt mondani, hogy :
"Már megint kiszólt a gödörből a lyuk!
:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
FIDESZES!!! /nem tudom a folytatás miért maradt le , de most pótoltam/
mariaberta
@Aki Én: Csak gratulálni tudok, mert én nem tudtam volna ilyen magas szinten összehozni ezt a díszes társaságot, országunk "színe javát". Erre csak azt tudom írni, mi lett veled Magyarország?
mariaberta
@HEG: Megértelek, de ne ragattasd el magad, mert ezek nem érnek ennyit!!!
papa.49
Ákos te eddig is csak egy senki voltál, de az is maradsz, de a világon mondhatni mindenütt ismerik az U2. na ennyi a különbség, vágod nyalonc!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.