A Jobbik szerint a Habony Árpádról nyilvánosságra került videó megmutatja a Fidesz igazi arcát: közpénzből felhizlalt barátok, urizálás, hedonista életmód.

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, az ibizai szórakozóhely reklámvideója kapcsán felmerül az a kérdés, mekkora nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Habony Árpád, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója.

Az ellenzéki politikus megjegyezte, hogy az ibizai szórakozóhelyre csak a belépő 25 ezer forint.

Feltette a kérdést, hogy mit keres egy ilyen ember a kormányfő közvetlen környezetében? Milyen tanácsokat adhat a bérből és fizetésből élő magyarok problémáinak megoldására.

Szilágyi György emlékeztetett arra, hogy az első Orbán-kormány idején még nemzetközileg is elismert tanácsadói voltak a kormányfőnek. Példaként Nemeskürty István írót, Tellér Gyula szociológus, írót említette. Szerinte most már a miniszterelnöknek nem fontos az erkölcsi nívó, a hazafias küldetéstudat, szellemi holdudvara sincs már, inkább könnyűsúlyú kebelbarátoktól vár elvi tanácsokat. Az elitet ma Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Garancsi István és Habony Árpád jelenti – tette hozzá.

Szilágyi György úgy összegzett: a Fidesz az elmúlt hat évben semmi más nem csinált, mint lopott, csalt hazudott, és saját bűneit megpróbálta másokra átterelni.

Jelezte, jogászaik vizsgálják, milyen jogi lépéseket lehetne tenni Habony Árpáddal kapcsolatban.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@eszegfu: És Habonyon kívül még mennyien lehetnek akik pusztán azért élnek luxus körülmények között, mert Orbán a haverja .(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ma az a helyzet, hogy pár ezer megtévesztett fideSS szimpatizánson kívül minden geci fideSSes. (A kdnp-s is az, csak álcázza magát).
karma1
@eszegfu: @JAJMÁR: Hagyjatok a fenebe... Akinek csak az a bun, ami nyilvanossagra kerul, az onfeledt orommel fogadja el, hogy a semmittevo, dilettans kormanynak havi masfelmillios fizuja van, amiert meg a Parlamenti munkahelyeig sem farad be, viszont a nepnek ehhez semmi koze. Mar az sem erdekli a narancskodos revuleteben, hogy ezt a masfel milla/fo fizetest az o adoforintjaibol dozsolik el ezek a csibeszek...

Na, az ilyen birkak azok, akiknek be lehet meselni, hogy minden igy van jol, es a nepnek nincs beleszolasa abba, hogy mi folyik a NEVUKBEN a Parlamentben..
colibri
Távol áll tőlem a Jobbik párt, de az az igazság, hogy amit ez a Szilágyi György képviselőjük megfogalmazott, nemcsak tetszik, de minden mondata megállja a helyét!
mariaberta
Őt és a hozzá hasonlókat választja, mert vele egyenértékűek. Azaz mint klasszikusunk mondotta volt: Mindenki annyit ér-----stb. Na hát ők ennyit is érnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.