Cikkünket frissítjük!

Magyarországgal szembeni bosszúnak minősítette a Brüsszel által indított kötelezettségszegési eljárást Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

 A politikus szokásos csütörtöki tájékoztatóján azt mondta: azért indított eljárást az Európai Bizottság a magyar menekültügyi szabályozás miatt, mert Magyarország megtámadta a kötelező kvótákról szóló uniós döntést az Európai Bíróságon.

Lázár János közölte: a kormány szerint a magyar menekültügyi szabályok megfelelnek az alkotmányos és emberi jogi követelményeknek.

Lázár elmondta azt is: Magyarország megtámadta az Európai Bíróságon az Európai Bizottság menekültkvótáról szóló döntését, amely arról szól, hogyan osztanák szét a menekülteket az uniós tagállamokban. Az ügyben a magyar kormány egyeztetett a szlovákok kormánnyal, a bírósághoz párhuzamosan fordul a két ország.

Lázár megmagyarázta, miért késik több ezer fizetés a közszférában.

Elszámolástechnikai hiba történt, nem arról van szó, hogy a kormány nem tudná vagy akarná kifizetni a béreket

mondta, majd elnézést kért az érintettektől.

A miniszter szólt arról is: a magyar kormány szerint tiltott pártfinanszírozás történik az Altus segítségével, mivel az Altus Gyurcsány cége, és Gyurcsány a legfőbb támogatója a DK-nak. A kormány tiltakozik ez ellen, és a lengyel kormánnyal is felveszi a kapcsolatot.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Lézer Jani ! Jó lenne két alapvető fogalmat a helyére tenni. 1 : Magyarország ellen
2 : a magyar kormány ellen.
Mert ez a nem mindegy. De ti az egyszerű embereket az ilyen csusztatással szédítitek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
A saját portájuk előtt seperjenek, bőven van mit! Ilyekor Brüsszel a bosszúszomjas, - süket duma! - de a pénz az bezzeg jó, igaz, janó? Gerinctelen paraziták vagytok!
cs.n.
Ja, biztos azért indítottak a többi ország ellen is, mert a magyar kormány nonstop nyivákol a kvóta miatt.
1magyar
@prielle: Amíg minket is érint addig bizony kell foglalkozni vele.
kukac50
Nem bosszú! Csak nem értenek egyet a törvények gyors alkalomhoz illő módosításához.
A Népuszítás a menekültekkel kapcsolatos?(Ne vedd el a Magyarok munkáját, tartsd be törvényeinket stb) tett egy lapáttal rá .
Nem a Magyar Népet bántják,hanem a Fidesz kormányt!
Levthon
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
Orbánteknőst támadd be komám-ezt mind neki köszönheti a magyar polgár,akinek gyékénye sincs már a hegyek nélküli medencében ,de ti a fityiss maffiátokkal azt is kihúztátok már alólunk!!!
Szemét huszonöt évet telepítettetek ránk -sajnos jóvátehetetlenül-szétlopva az egész országot,SzÉKELYFÖLDTŐL IS ELIDEGENÍTETTETEK BENNÜNKET,most amikor már egy kicsit jobb helyzetbe hozhattuk volna magunkat A HUMANITÁS ÉS GAZDASÁGI FELZÁRKÓZÁS JEGYÉBEN a simicska birodalmár és a saját zsebetek, mészáros mangalicák,tiborcékek számlájára utaltátok az EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSI AJRÓ MILLIÁRDOKAT-fazekas fazekáról nem is szólva-újföldesúri lopottholmivá züllesztettétek a MAGYARföldvagyont. A felcsutkai bunkók ÉS VAJNA PAPA dilimozijának prostijai lehetünk vidám barakja ez a turára beköltöztetett RÜHELLKÉNEK-ki is itt a terrorista TÁMADÓ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.