Megint elérhető az ibizai méregdrága Heart szórakozóhely reklám videója, amit korábban privátra állított a felhasználója.

Ebben az új verzióban ott van minden, ami a luxusdrogtanya korábbi promójában is megvolt, kivéve a szipogó férfit, aki kísértetiesen hasonlít Habony Árpádra.

Visszakerült az ibizás videó, de a szipogó embert kivágták belőle

Egyelőre rejtély, hogy miért vágták ki az önfeledten szórakozó férfit, mi hatotta meg az ibizai klubot annyira, hogy a sok bulizó milliomos magánember közül kivágjanak egy bulizó milliomos magánembert.

Vannak az új videón emberek, akik ivarszerv alakú ételt esznek úgy, mintha az tényleg ivarszerv lenne, velük nincs is gond, viszont a náthás férfi már nem fért rá a csillogó tablóra.

Visszakerült az ibizás videó, de a szipogó embert kivágták belőle

Önök szerint milyen érvrendszer vagy bibliai példabeszéd hathatta meg ennyire a klubot, hogy újra vágták az egész filmet?

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Amúgy ha ez a Heart tényleg egy drogtanya, akkor talán nem véletlenül hagytak a promo videóban egy szipogó alakot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Azt a szipogó embert még jó sok helyről ki lehetne vágni...
Desischado
@prime777: Egyetértek veled. szerintem is ez fog történni. Az első borulásra szökdösni fognak a patkányok a feldézetről, otthagyják a süllyedő hajót. És csak a jó ég tudja, mik fognak még kiderülni. Hogy habony drogozik? Na és? Róla mindent el tudok képzelni, nem lep meg. Én a magam részéről az Aranylövést sem sajnálom tőle! Egy gerinctelen parazita, semmi több.
kukac50
Mentegetik Orbán tanácsadóját?
Habony kábítózik, a parlamentben alkoholos állapotban dolgozhatnak, Mit várhatunk ilyen kormánytól, képviselőktől?
magyarbakancs
@Horizont: Náthás volt a kokótól?
Vagy influenzás?
human
@kukac50: Bírósági ítélet bizonyítja, hogy megvert két idős embert az utcán csak mert a terepjárója útjában voltak. Ez tény. Már ez magában übereli azt amit ez a videó sugall. Orbán egy aljas emberre hallgat, mert ő maga is vele tud inkább azonosulni. Egyformán jár az agyuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.