Az Együtt közleményt adott ki azzal kapcsolaban, hogy Polt Péter utasítsa az illetékes ügyészséget a siófoki volt fideszes polgármester által feljelentett facebookozók ellen indult büntetőeljárás leállítására. Szigetvári Viktor, a párt elnöke szerint ha a főügyész ezt nem teszi, a magyar polgárok hatósági megfélemlítésében működik közre. 

Ahogy korábban mi is írtuk, Balázs Árpád, Siófok volt fideszes polgármestere beperelte azokat, akik a Facebookon megosztottak egy önkormányzati lakás áron aluli kiárusításáról szóló cikket, a rendőrség nyomozást kezdett, az ügyészség pedig 17 büntetőeljárást indított a megosztók ellen.

Az Együtt szerint a politikusi pályához szorosan hozzátartozik, hogy el kell tűrni a választópolgárok kritikáját, főképp azoktól, akiknek a politikus a mandátumát köszönheti. Az állampolgároknak joguk, hogy véleményt fogalmazzanak meg azokkal szemben, akik őket képviselik, akkor is, ha ez neki kellemetlen – írják. Az Együtt ezért támogatja a kezdetektől a TASZ erre irányuló PolitiKuss! kezdeményezését.

Szigetvári felszólította Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy haladéktalanul utasítsa rendre az illetékes Fonyódi Járási Ügyészséget, "mert ami ott történik, az a véleménynyilvánítás szabadságának szégyenteljes korlátozása."

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kérdés: "Rabok legyünk, vagy szabadok?" A tiltakozás igen kevés!!! Petikét is el lehet zavarni!!!
amaramaistanna
Polt Péter tanulhatna a csehek főügyészétől, aki kis híján a kormány majd minden tagja ellen adott ki letartóztatási parancsot és így új választásokat kellett tartani az országban ,mert ellehetetlenült a kormányzó párt is.
Mindezt,hogy megtehesse valaki,aki megfelelő pozícióban van, annak becsületesnek, bátornak és jogtisztelőnek kell lennie.
justhpeter
@amaramaistanna: Az utolsó mondatodban látszik, hogy ma ufót láttál. Polt Pot és a becsület, bátorság és jogtisztelet. Ez valami vicc ? Mert komolynak durva. Polt Potot le kell sz@rni, oszt jónapot.
amaramaistanna
@justhpeter: Nem láttam én UFÓT éppen arra utaltam,hogy milyen tulajdonságokkal nem rendelkezik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.