Jaj annak az országnak, amelyet tartósan uralhat a söpredék! A Fidesz mostani kongresszusához foghatóan gyűlöletes, ocsmány összeröffenést hatalmon lévő párt (vagy “párt”) talán a hatvanas évek közepe óta nem produkált ebben az országban. Ó, azok a vastapsok!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Én végig néztem,és nem sokat lapozok-vicsorgó bértollnokok idióta véleményeik után.Az élet kézzelfoghatóan,objektív tükröt tart elém,ami segíti navigációmat utamon.Ennek a kongresszusnak,kézzel foghatóan konkrétuma egy volt. Csalókat,zsiványokat Orbán,"egy vérből valóknak nevezte"önmagával.Én viszont,elhatárolódom Bubó dr Schmidt Páltól, a milliárdos pénzcsalás gyanújával fickándozó-Farkas Flóriántól és mindazoktól-kiket felsorolása alatt felmentett,minden bűneiktől,legalizálván azt.Ennek üzenet értékét ,nem kell magyaráznom.És nem is vagyok pártkatonáj egy pártnak sem.Mást semmit nem jegyeztem fel pozitívat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@eszegfu: 15:38 Az nem baj ha beszélgetsz, és látom jobban tájékozott vagy nálam és jókat írsz! Ugyanez a cseppes hasonlat jutott eszembe nekem is.:-) Rengeteg minden van amit nem tudok , sok könyvet nem olvastam még el pl. De már ha a neten vagyok is annyi információ zúdul rám hogy muszáj szelektálni. Még a számítógépre se lehet sok mindet telepíteni mert összeomlik a rendszer . Így vagyok én is ha sok mindent gyorsan akarok akkor csak káosz lesz a fejemben , nem biztos hogy többet tudok ha sok eseményt , történést megnézek. Valahogy így gondoltam hogy nem akarok mindent tudni, és persze személyes fontos dolgoknak is kell hely a fejemben !:-))
perfekt
@varrólány: Szia.Én értem mit írsz.Van egy dal is ilyen-..."ha nem tudom nem fáj" persze nem politikáról szól.De komolyan mondom,nincs értelme a politikusokkal foglalkoznunk--nyílt posztokon pedig egyáltalán,véleményezni sem.Veszekedés a vége mindég.-Az ókori bölcselők,azt mondták a korabeli honatyák tevékenységéről,hogy" oszd meg-és uralkodj"-- Ez van most is.Régen itt vagyok a propin,a csesztetést,nem szeretem-és jó itt lenni, de tegnap megfordult a gondolat bennem,hogy itt a nyílt lapon elköszönök-mert Orbán tegnapi beszéde,a semmit mondásával is üzenetet küldött.Azt,hogy pofa be-vagy befogjuk.Feloldozta a bűnösöket,és azt is üzente-hogy "amit szabad Jupiternek-nem szabad a kis ökörnek!Lásd Cuschlág végkielégítéssel szabadult,az egyik főtanácsosa,enyhén belőtt állapotban látható,a másik ellopja a saját fajától,a pénzt s vagyonok sokaságára tette csórelóját.Stb. Lehet,hogy csak bedumálom magamnak? Nem--de jobb ilyeneket meg sem hallani-és véleményezni sem.Én is utoljára teszem.Jobb a béke,és ez racionalitás gyávasága ,vagy fordítva-tök mindegy.
eszegfu
@varrólány: Azt gondolom alapvetően hasonló a véleményünk a dolgokról. Csupán a különbség a korunkban lehet -- talán ettől tünök tájékozottabbnak, és az sem elhanyagolható tény, hogy az ember idősődő korára sok mindenre emlékszik és sok mindenről mást gondol most, mint annak idején... valahogy "leülepedik", letisztul minden, vagy legalábbis a nagy részük. És már nekem valahogy nem olyan fontos a saját személyes dolgomnak helyet adni a fejemben, mert milyen céljaim lehetnek még... max. a tavaszi, kerti munkálatok!:))
human
Gyurcsányoztak, Brüsszeleztek, Sorosoztak. De ráfogták volna a világhatalomra törő gyíkemberekre is, de erre még nem "érett meg" a magyar társadalom. De már dolgoznak az ügyön.
varrólány
@perfekt: Szia! Nem is tudom mit lehet erre válaszolni, hiszen a történelemben amennyit én tudok, nem igazán volt igazságosság. Az ügyeskedők vagy ahogy ők mondják magukat az "életre valók" a nyertesek akiknek nincsenek erkölcsi aggályaik a mindent szabad még azt is ami tilos féle elvek szerint élnek. Politikán meg tényleg nem érdemes összeszólalkozni sem , más téma meg itt nem sok van. Közösségeket sem az örömködés szokta összetartani , legalábbis én így látom. Egy bizonyos idő adatott meg nekünk a születéstől, és jól kell gazdálkodni vele , hiszen pótolhatatlan!
varrólány
@eszegfu: 16.06 Jól van értem , és itthon én vagyok aki mindent észben tart mondhatni nélkülem megáll az élet és ácsorog . A kerti munka is cél , pl. én már a tavaszt várom !:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.