A Politico politikai magazin arról kérdezi az olvasókat, vajon melyik idézet származik egy európai politikustól, és melyik a Star Wars egyik szereplőjétől. Ez önmagában is jó móka, mert csak látszólag egyértelmű kérdés, hogy Jabba vagy Martin Schulz aggódik inkább a Birodalom jövőjéért. De még Orbán Viktort is bedobták a szereplők közé, aki akkora játékos, hogy megint a legnagyobbakkal került egy lapra. Szeret Orbánnal foglalkozni a Politico; a lap brüsszeli kiadása nemrég a legbefolyásosabb európainak választotta meg a magyar miniszterelnököt. Speciel az Orbán-Vader meccs kérdése a könnyebbek közül való (444 spoiler itt), de ettől függetlenül is érdemes végigjátszani a kvízt; Merkel-Kenobi, Juncker-Solo, és Tusk-Skywalker rangadót is rendeznek. (Politico)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Gazdag és gyenge - a lehető legveszélyesebb kombináció" mondta Orbán. Ezzel a logikával egybe cseng, hogy itthon elvesz a gyengéktől, mert szerinte az erősek érdemlik a gazdagságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.