Az ügyészség végül nem jött rá, hogy honnan került az exszocialista bécsi számlájára több mint 200 millió forint. Az origo úgy tudja, hogy bár megtérült a Simon Gábor okozta kár, vádat emel ellene az ügyészég költségvetési csalás ellen. Ennek ellenére "már fel is oldották az exszocialista politikus bécsi számláját, így hozzáférhet a rajta lévő pénzhez. És még a lakhely elhagyási tilalmat is megszüntették. " Simon tavaly májusban került előzetes letartóztatásba, majd januárban enyhítették lakhelyelhagyási tilalomra. Ez idő alatt az ügyészség nem tudta kinyomozni, hogy hogyan került 240 millió forintnyi euró a bécsi számlára, és milyen forrásból fizette be Simon a 128 milliós adóhátralékát. Simon a költségvetési csalás mellett felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítással vádolják, ami a nevére nevére kiállított bissau-guineai útlevéllel függ össze. Ezzel a dokumentummal nyitottak számlát a MagNet Bankban. Az útlevelet a tárgyalások során, hiába kérte Simon...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
No fidesz szavazók. Ebben az ügyben ti vagytok a legjobban becsapva. A pártotok megnyerte a választást és már nem is olyan fontos a Simon ügy. Akár fel is menthetni, mert Polt Péter nem talál bizonyítékot, ami meg van azt meg nem mutatja be. Ez szerintem véletlenül sem dilettantizmus. Így tervezték az elejétől fogva. Megrángatják Simont, aki tűri, mert cserébe megtarthatja a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.