Tegnap írtuk, hogy a miniszterelnök lánya és annak közbeszerzéseken egykor kiválóan teljesítő férje, Tiborcz István Miamiban szórakozott. Előfordul az ilyen, és nekik legalább láthatóan jól sikerült a nyaralás, nem úgy, mint Habony Árpádnak, aki végigszipogta Ibizát.

Olvasónk most a pár luxusóráira hívta fel a figyelmet. Á. szerint Orbán vejének csuklóján egy Audemars Piguet Royal Oak Offshore feszült, míg Ráhel Rolexet viselhetett a bulin.

Milliós luxusórákkal villoghattak Orbán Ráhelék

A Propeller megmutatta a fotókat egy óraszakértőnek, aki megerősítette olvasónk sejtését. A szakértő azt is elmondta, a Royal Oak Offshore ára ha eredeti és nem valamilyen limitált kiadás, legkevesebb 6 millió forintról indul a luxusórapiacon, "de ez a legalja", kapható ebből a fajtából 300.000 dolláros változat is.

Orbán Ráhel órájának típusa a fotók alapján nem állapítható meg pontosan, de a szakértő a Rolex Datejust felé hajlott. Ezekből a régebbiek használtan 2.000 euróról (630.000 forint) indulnak, a legújabb modellek ára azonban itt is feljebb kezdődik: 5.000 eurótól akár 30.000 euróig is terjedhet egy-egy újabb darab ára.

A miniszterelnök lánya egy korábbi Facebook-üzenetében vagyoni helyzetükre utalva arról beszélt: férjével saját lábukon állnak, saját erejükből boldogulnak és a saját életüket élik. Ráhel úgy tudni, azóta is egy svájci magániskolában diák, férje egykori cége ellen az EU csalás elleni hivatala nyomoz.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
2 lehetöség van:
1. Egy ottani órakereskedö - megfelelö kaució ellenében -
kölcsönadta a fotózás idejére...
2. Ott is vannak kinai " occó,prima " hamisitványok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
satan
@enslaved: Szerencsére még vannak pártfüggetlen vállalkozok akik a munkájukból tudásukból élnek. De politika őket is akarja.
enslaved
@satan: Engem még nem akart a politika soha elragadni, igaz, nem is tudna. Mindenesetre maradok Fidesz párti a továbbiakban is.
Knapp75
@enslaved: A te képességeiddel szavazónak vagy igazán jó! ;)
Knapp75
@enslaved: "Ha nem lenne szükség a levegőre, azt mondanám, levegőnek nézlek, de valahogy a levegő egy fontos tényező..."

És mi okod van rá?
Szeptemberben beszélgettünk utoljára, akkori azt ígérted, hogy majd folytatjuk, csak ugye nincs időd.
Hja és akkoriban még arról győzködtél, véletlen egybeesés a hasonlóságod a frankó szandokannal! :)
propeller.hu/itthon/3155440-megvan-menekultvalsag-legkomolyabb-mediateljesitmenye

Attól még, hogy te elfelejted a hazugságaidat, még marad nyoma... ;)
enslaved
@Knapp75: Na és? Szarok rá, ahogyan rád is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.