Egy fideszes zenész miatt a kabinet hadat üzen a Magyar Telekomnak. Tavaly látványos külsőségek mellett békült ki egymással a távköz­lési multi és az Orbán-kormány, de most úgy tűnik, ez csak rövid időre szólt. A kabinet felmondja telekomos szerződéseinek nagy részét. A lépést sok fideszes önkormányzat ­követheti, de egy háborúban Magyarország is sok sebet szerezhet. Mintha egyenesen Németországnak üzent volna hadat a kormány csütörtök kora délután. A kormánynak és a Fidesznek nem jött jókor az Ákos-botrány. A párt kommunikációs szempontból hosszú idő után ismét defenzívába kényszerült.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Most megint szarabbul megy a Fityesznek! Naná, hisz elrágták a hívek a migráns-gumicsontot! Az odavetés idején kellett volna gondolni a következményekre Viktorka! Most megint a szopás ágon vagy Te patkány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Horizont: nemcsak, hogy pöcs, de egy gyáva szr mimóza, akiben nincs annyi jellem, hogy bocsánatot kérjen, vagy megmagyarázza a mondatait. Kell neki egy egész fidesz és rajongó tábor, akik megvédjék amíg anyú szoknyája mögé bújik.
Máskor az ilyen blődségeket kizárólag az egyén magánvéleményének tudták be a politikusok is, most ebbe miért kellett beszállniuk. Ekkora értéknek nem tartom ezt a majmot...
zöldszem
Amit Trianon meghagyott, Orbán "el zenéli"
zöldszem
@pbalage: Na még csak ez hiányzik, lehet, hogy az 50 misit is összedobják Á(T)kosnak, ha már a Telekom nem tejel. Csak az a baj, az már az adófizetők pénzéből lesz fizetve.
JAJMÁR
Már mindenki elfeledkezett a kezdetről? A kövérlaca beszédéről? Pedig az ám az igazi gáz, az a jövő, a fides irány! Jól bevédte az Ákos!

Hiába mondja meg a minielnöknek is időnként valamelyik nő, hogy mit kell csinálni, ha ezeket a beszédeket rendben valónak tartja, - talán azt mondják meg, melyik nyakkendőt kösse föl? - az ország nőtársadalmát lehet alázni, az nem probléma, de egy magánvállalat magánszerződésének felbontása a magánzenészükkel, az probléma.
Ez ám a baj, nem a Telekom.
Butautáló
@Horizont: Sajnos a dolgok mai állása szerint -természetesen tisztelet a kivételnek -@Szeparepa2 -nek sajnos igaza van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.