Csak házaspárok vehetik majd igénybe a három gyermek után járó tízmilliós támogatást, amelyet egyébként örökbe fogadott gyermekek után is megkaphatnak a szülők – erről Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter beszélt a Tényeknek.

Rogán Antal szerint jövőre egyszerűbb lesz otthonteremtési támogatáshoz jutni, mint korábban. Az LMP szerint a kormánynak az egy és kétgyermeket vállaló családokat is jobban kellene támogatnia.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez olyan lesz mint a gyere haza fiatal ...
100milliót ráköltöttek hazajöttek ötvenen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: Ha nem hazugság még a szám is
cs.n.
Nyilatkozta a Tényeknek, mondta a Mokkában. Alakul ez, pedig a disznófejű médianagyúr még meg se vette a trévékettőt.
satan
Ez megint annak segít akinek nincs rá szüksége.
Toby
Ez megint olyan jól, fog sikerülni, mint a választás előtt megalakult 1000 kamupárt !

Cimbik felveszk a nagy mallért, majd orvosi igazolások köteteivel igazolják, hogy "küzdöttünk, mint Kossuth a szabadságért" de sajnos nem jött össze a család, időközben a pénz is rendesen megfogyatkozott, visszafizetjük, ahogy tudjuk, kb. olyan 150 év alatt !
nezelodo
Na ismét felüti a fejét a házasodási láz Isten színe előtt, mint akkor amikor új hivatalt alakítottak, pl a KLIK, Rengeteg régi új arát vezettek hirtelen az oltár elé, nehogy kikezdjék a saját, szenteskedő törvényeik miatt őket. A csúcstartó az a dél-alföldi fideszes polgi aki három asszonyt is felmutatott az úr színe előtt a kicsirigónak, a történéseket ahogy látom, áldozatul.
papa.49
Ha belegondoltok a jövőnkbe ez rajzolódik ki, minden fütyiszes lecseréli a szülőgépét 30 év alattira, gyorsan csinál neki 3 gyereket, felveszi a lét, elválik, és kezdi elölről egy még fiatalabbal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.