Csatlakozva a magyar kormány döntéséhez, felbontják a Magyar Telekommal kötött szerződéseket a Békés megyei önkormányzatnál. Ezt a megyei önkormányzat közleményben írta meg a Békés Megyei Hírlapnak.

A megyei önkormányzat egyetért a kormány meggyőződésével

- írják. A testület szerint "elfogadhatatlan az a szemlélet, hogy hazánkban ma bárkit a véleménye vagy a nézetei miatt ilyen formában diszkrimináljanak".

A Telekom december 16-án, szerdán döntötte el, hogy nem szponzorálja tovább Kovács Ákos tevékenységét, miután a művész úr a nőket súlyosan sértő kijelentéseket tett a kormányközeli Echo TV-ben.

Folytatódik az ákosos elmebaj: Békés megye is szerződést bont a Telekommal

(fotó:hir6.hu)

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Mobil123: Holnap akár besétálhatna az összes fitymaszos birka felmondani az előfizetéseit a Telekomnál,az lenne ám csak a tökös együtt bégetés.:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@enslaved: ,,nekem teljesen mindegy, hogy mennyit fizetek a rezsiért"
Látod ez a lényeg. Valós rezsicsökkentésre lenne szükség, ami csak a rászorulóknak lenne segítség. De az nem csökkentés, ha az egyik zsebembe raknak 5 forintot, a másikból kivesznek 1.000 forintot. Ezt már végre megérthetnéd.
,,Egyébként meg rohadtul nem érdekel a libsi nyifpgás, ami most itt zajlik." Elmondod, hogy ez mi lapján libsi? Ákost a saját rajongói is kritizálják, akik tudják róla, hogy vér fideszes. Akkor most már ők is libsik lettek? Amikor Orosházán az SZDSZ színeiben indultál, akkor még értékelted a liberális elveket, azokra hivatkoztál, mára viszont csak az a libsi, aki kritizálja a kormányt. Hogy van ez, szeretném megérteni. Köszi!
Mobil123
@enslaved: Aha :-D (Telekomos volt az :-D ) Egyébként meg bennünket rohadtul nem érdekel pl. a libsizés, Gyurcsányozás stb.
enslaved
@Aki Én: Valamikor szerettem a Neotont is. Az ember változik, fejlődik...
Aki Én
@enslaved: De akkor fejlődjön, ne megtagadja és meghazudtolja önmagát. Ha szeretted a Neotont, akkor ma valószínűleg nem használod szitok szóként adott esetben. Nem vágod senki fejéhez, hogy te ,,Neotonista" selejt. Mert akkor csak igazolod, hogy te is selejt vagy, hiszen azt szeretted amit a selejtek. És valószínűleg nem mondod senkire, hogy Neotonista, mert mondjuk kritizálja az Omegát.
bakegya
@magyarbakancs: ...g ---- teknőske naponta többször saját lábán állva bakkkKondi őrizeteSSben saját formátumát tálalja,nem csakkk a magyaroknak,a szerinte rogyadozó Európának is,de médián át Amerikának is...a saját fogtechnikusai már csatlakoztak...jellemkomikussolás helyett BÉKÉS megye-beszáll-a békétlen taplók szabadságharcoltatásába???Megzenésítve-birkakoncert is lesz állampénzen?
A foci után a magyar zenebirodalom is hadra lesz állítva.
sokanvagyunk
A Telekom és más szolgáltató is jobban tenné, ha a saját ügyfelei széles körét "szponzorálná", és nem úgy, hogy havonta meglepi 1-2 SMS-sel, miszerint folyamatosan változtatja a szerződés xy-pontjait, valamint kiszűrné a kamu/szélhámos - olykor 12 számjegyű - ügyfélfejő hívásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.