Az elmúlt öt évben a kormány ötszázmilliárd forintot, az összes magyarországi cég másfél évi társaságiadó-befizetésének megfelelő nagyságrendű pénzt fordított egészségügyi fejlesztésekre – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn Budapesten, a Budai Irgalmasrendi Kórházban tartott ünnepségen.

Rétvári Bence az intézmény projektzáró rendezvényén jelezte: az 500 milliárd forint jó része vidéki kórházakhoz jutott, abból 322 milliárd forintot kórházfejlesztésre, több mint 100 milliárd forintot pedig eszközbeszerzésre fordítottak.

A projekt keretében a kórház a képalkotó berendezéseinek energiamegtakarítási célú cseréjére 841 millió forintos európai uniós támogatást nyert el, emellett új haemodinamikai laboratóriumot is kialakítottak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Retekvári!!! Azért mennek el az orvosok és ápolók az országból tömegesen mert olyan jól áll az egészségügy!!! Igaz??? kis hazudós g...ci!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Szívesen kölcsön adnám neki a TAJ kártyámat és a személyimet hogy kipróbálja milyen ellátást kap egy mezei állampolgár...
Toby
Szóval akkor mennyi is jutott az elmekórtani eset stadionjaira ?
papa.49
@Toby: Kb. 5 évi TAOnak X százaléka, igazán pontos számot nem találsz sehol, magyarul azt senki nem tudhatja!!!
Toby
Rétvárinak a 64 orvos levelét kell a pofájába tömni, hogy legalább érezze a súlyát a baromságainak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.