Egészen elképesztő költések találhatók a minisztériumok kiadásai között, amelyeket Mesterházy Attila írásbeli kéréseire válaszolva közöltek a minisztériumok.

Az még hagyján, hogy a legtöbb tárca 100 millió felett költött utazásra, a Nemzetgazdasági Minisztérium például 779 repjegyre, napidíjakra és részvételi díjakra 328,2millió forintot.

Az már kicsit érdekesebb, hogy valaki vagy valakik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kötelékéből 1,2 millió forintért repülhettek a Zöld-foki szigetekre, hogy megbeszéléseket folytassanak az ottani légügyi hatóság képviselővel.

A Földművelésügyi Minisztériumot sem kell félteni, ők például tucatszor utaztattak embereket Paks II ürügyén (elvileg nincs hozzá közük), de ennek a minisztériumnak a költései között lelhető fel a 228 590 forintos "Horizontális, vágott test min.” és a 259 614 forintos higiéniai csomag is.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Csak a szokásos, parazitáék már unalmukban is költik a köz-zsozsót !

Az NFM Zöld-foki szigetekre utazása: - hogyan lehetne mangóból almát csinálni, vagy fordítva. Röhej.

Remélem egyszer qrwa keményen kell majd elszámolni az adózók pénzéről - piszkos luxuspatkányok !
Alzheimer Fauna
"Horizontális, vágott test min.”
Ha ez azt jelenti, hogy a Szijjártó, vagy a Rogán a Körperwelten - Body Worlds című kiállítás része lehet, akkor áldásom rá!
cs.n.
Horizontális, vágott test az valószínűleg féldisznó. Vagy birka, elvégre a karcagi hungarikumos a góré, talán csináltatott egy kis hungarikum karcagi birkapörkűttet. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.