Három év után megköszönték a Reflektorban végzett munkáját Pintér Adriennek, vagyis Adának, vele együtt pedig az összes, az IKO Produkció által gyártott műsort is leveszi képernyőjéről az RTL Klub – írja a Blikk.

Jó ideje tudom, hogy decemberrel itt véget ér minden, úgyhogy már volt időm a kezdeti sokkból felocsúdni

– nyilatkozta a hír kapcsán Ada.

Kirúgták az RTL Klub egyik legkedveltebb műsorvezetőjét

A Rákosi Tamás tulajdonában lévő IKO is a TV2-nek gyárt majd műsorokat (pl. az Édes Életet), mint ahogyan az egykori vezér, Dirk Gerkens is a TV2 új vezére lett. A csatorna tulajdonosi viszonyai még mindig nem tisztázottak, Andy Vajna és Fonyó Károly egyaránt küzd a TV2-ért.

A januártól megszűnő Reflektor, a 8.08 Minden reggel, és az Ízes élet is csak azért húzhatta idáig, mert határozott idejű szerződésük volt. Adán kívül Teszári Nóra, illetve Somogyi Zoltán munkája szűnik meg. 

A nagy nézettséget produkáló Éjjel-Nappal Budapestet is az IKO gyártotta, ám aztán a Barátok Köztöt készítő UFA kapta meg az előállítás jogát.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Celeb cölöp világ dolgai annyira érdekel mint döglőt ló nyerítése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@verum: Mint kiderült nem is az RTL volt a munkáltatója hanem a beszállító cég és azzal járt le a szerződés az RTL klubnál.
radios45
@verum: nem számít ebben az országban már senki és semmi, egy a lényeg a multi meg az állambácsi diktál, és vegyük végre tudomásul, hogy ez egy pénzcentrikus érzéketlen ország, amiben nem számít a szakmaiság, a tehetség és legkevésbé számít maga az ember,főleg ha fiatal, de ha 50-hez közelit, akkor +pláne nem számít, sőt a kutyát nem érdekli, pl.ha kirúgják és/vagy az utcára teszik.
Mert ahol a pénz, ottan van a hatalom, és az lesz amit a felső vezetők, meg a politikusok diktálnak, csak azért is..
Ez van sajnos, érzéketlen fafejű, rohanó k
apkodó világot élünk, az ember nem ér semmit.
verum
@radios45: - nem veszem tudomásul, én olyan vagyok, amilyen. Tisztességgel akarok élni és empátiával fordulni az emberek felé. Sosem volt tökéletes a világ. Van egy saját magam alkotta mondás, több mint harminc éve aktuálisnak tartom: a világ olyan, amilyen, de én olyan vagyok benne, amilyen én vagyok.
Lepényleső
A kirúgás,egy nem várt esemény. A szerződés lejárta nem az,tehát a cikk címe hazugság.
radios45
@Lepényleső:így igaz, ez a legmegfelelőbb fogalmazás, mármint akit kirúgnak egy cégtől, azt többnyire váratlanul küldik el, és sok esetben indoklás nélkül..
Engem spec. 3hónap próba idő lejárta előtt 6nappal küldtek el, ill. felmondtak nekem a szarvasi vasipari zrt.-nél, annak ellenére hogy mindenki meg volt elégedve a munkámmal, a szakmai tudásommal, ezt a főnököm is elismerte, aki később mégis szóvá tett bizonyos dolgokat, /a kereskedelmi vez.nek/ melyek nem voltak igazak..
Az utolsó hetekben 4nap táppénzen voltam, és kivettem 2nap szabadságot is, amelyeket előre 3nappal jeleztem, a kedves vezetőnek, ennek ellenére született meg a döntés, miszerint nem tartanak igényt a munkámra, a továbbiakban.
Munkaviszonyomat a mai napon megszüntetik.
Ezt az ominózus utolsó napon közölte is velem, a kereskedelmi vezető/, miután megkérdezte hogyan szolgál az egészségem.
Azért nem ért váratlanul a dolog, mert hallottam már ilyent a régi idősebb dolgozóktól, hogy elküldtek egy villanyszerelőt, vagy egy karbantartót, azért mert beteg mert lenni, és táppénzre ment, és/vagy kimerte venni a járandóságát, szabadságát..
undorító az egész ami megy manapság, ebben az országban, nem Jakupcsekre gondolok, hanem a min.bérért, és a havi 70-80ezerért robotoló melosra szakmunkásokra gondolok..
Levendula
Mifelénk rendszerint meghatározott időre veszik fel az alkalmazottakat. Ennek lejártakor úgy kirúgják őket, mint a pinty... Törvény adta joga van erre a munkaadónak... sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.