Milliókért mondaná meg az RTL Híradónak a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, hogy pontosan mire költik a vállalkozók által befizetett 5 ezer forintos kamarai hozzájárulást. Az adatokért egy idén módosított törvény alapján kérnének pénzt.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agnes200
Remélik, hogy ha pénzt szednek, akkor kevesebb kínos kérdésre kell válaszolniuk. Vagy ha mégis fizet valaki, akkor legalább úgy érezhetik, hogy jól megbüntették, aki a simlis ügyeiket piszkálgatja. Ez ám a demokrácia!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
kepfeltoltes.hu/151222/Kam_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Én hülye, azt hittem, hogy ez valami rejtvény, aztán megfegfejtettem.
agnes200
Remélik, hogy ha pénzt szednek, akkor kevesebb kínos kérdésre kell válaszolniuk. Vagy ha mégis fizet valaki, akkor legalább úgy érezhetik, hogy jól megbüntették, aki a simlis ügyeiket piszkálgatja. Ez ám a demokrácia!
kerekkocka
Jól pofán kellene verdesni a főkamarást, a törvény kitalálójával együtt!!
Vizual
A lényeg, hogy ha adatot akarsz megkapod. Ha fizetni tudsz. Aljas rendelet, mint azok is akik hozták !
eszegfu
Azt azért még érdemes tudni, hogy az évenkénti 5 ezer Ft "csak" a kötelező kamarai HOZZÁJÁRULÁS, ezért jár "alapellátás": jogi, pénzügyi tanácsadás, üzleti partner keresés. A tagdij az nem kötelező, de ha tag vagy, akkor évenként be kell vallani az elért bevételedet és ennek alapján sávos a tagdij -- ha jól emlékszem -- 5-25 eFt közötti. Ez a kamara is csak Cégbirósági határozattal van bejegyezve, nincs adószáma, igy nincs semmi nyilvános adat. Viszont egyedüli tulajdonosa 2 nonprofit szervezetnek az egyik egy "szolgáltató" (bérbeadástól, a forditáson át még utazásszervezéssel is foglalkozik!), a másik pedig "oktatás" (de itt is van bőven profilba nem vágó tevékenység)... vagyis e 2 helyre mehet a pénz nagy része, igy valóban sok időbe és energiába kerülne, ha mind a 3 cég ráforditásait meg kellene adniuk.
alterego56
Azt nem értem hogy ezeket a szemét törvényeket miért nem ellenzékben javasolták. Csak a hülyék számára nem világos hogy a cél a csuti és sleppje hatalmának bebiztosítása. Az üzenet egyértelmű "Harminc év múlva is itt leszünk".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.