A magyar kormány 50 milliárd forintot ad Pásztor István pártjának gazdasági programja megvalósítására, ebben az sem zavarta, hogy a párthoz közeli vállalkozók már bejelentkeztek a támogatásokért. A szomszédos országokban zajló választások előtt a fideszes politikusok általában egészen nyíltan beállnak egyik vagy másik határon túli magyar párt mögé. Előfordult olyan is, mikor a magyar állam a kettős állampolgárságot intéző Demokrácia Központokat éppen Tőkés László szervezetének irodáiban működtette. De eddig még egy pártot sem toltak meg úgy, mint amikor novemberben a kormány bejelentette, hogy a magyar állam 50 milliárd forintot biztosít a Vajdasági Magyar Szövetségnek a gazdasági programja megvalósítására. A helyzetbe hozott határon túli szövetségesek pedig a magyarországi választások idején még jól tudnak jönni a Fidesznek. A 2014-es választásokon a határon túli választók 95,5 százaléka a Fideszre szavazott. A Vajdaságban pedig még bőven van hova fejlődni, mert bár...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Gőzerővel beindult a 2018-as választásokra a szavazatszerzés.
Orbán biztos benne, birkáit már örökre magához láncolta (hiába a gyerekszegénység, a tömött sorok ételért, penészes kórházak, a világ legmagasabb ÁFA-ja, a jövedelem közel 60 százalékos megadóztatása, stb.), a tisztán-látókat meggyőzni nem tudja, maradnak a külföldi szavazók, akik még megvásárolhatóak.
eugen4402
De hülye vagyok. Nem jut eszembe, mennyivel is tartoznak most az itthoni kórházak...? Itt van az év vége, valakinek azt is ki kéne fizetni. Vagy nem...?
Aki Én
@eugen4402: Már ne is haragudj, de pártunk és kormányunk bebetonozása előrébb való.
P R I O R I T Á S !!!
human
50 milliárd egy külhoni pártnak? Na vajon hány fideszes cégéhez fog ez is vándorolni?
Annak idején a külhoni magyarok adakoztak az árvízkárosultaknak. Azt a pénzt is szépen átirányították egy pártkasszába Tőkés László segedelmével. Ki tudja mi lett a sorsa?
nepszava.hu/cikk/660953-tokesek-szamlajan-az-adomany
eugen4402
@Aki Én: Igen, tudom, hogy az adósságrendezés is másodlagos dolog, éppúgy, mint minden olyan kötelezettség teljesítése, ami nem a mai kormánypártok hatalmának megtartását szolgálja. A "Folytatjuk" ezt jelentette 2014-ben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.