Romlott szalámi is került azokba az élelmiszercsomagokba, amelyeket rászoruló családok között osztottak ki a központi konyhán – számolt be a Délmagyar.

A szentesi képviselő-testület szociális bizottságának elnöke, Chomiak Waldemar felhívta a figyelmet: ne fogyasszák el a terméket, vigyék vissza a konyhára.

A szociális iroda vezetője, Lencséné Szalontai Mária szerint az érintett 220 családból mintegy 50 volt jelen aznap, amikor a rossz minőségű holmit tartalmazó csomagot kiosztották. A hibát a beszállító is elismerte. A családok karácsony után konzervet kapnak a romlott áru helyett – írta a lap.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Mézike: Bölcsen teszed, amíg jártam boltokba, nekem is meg volt a kedvenc hentesem, akinél vásároltam. Sajnos, azok az idők elmúltak, és a tehetetlenségnek van egy csomó kellemetlen következménye, így pl.: a fiamat "boldogítom" a kajám beszerzésével, ő meg multinál intézi a bevásárlást...
Mézike
@eugen4402: Gondolom milyen lehet.:-(
Édesanyám már évek óta ki se tud mozdulni. Neki én illetve egy kedves fiatal szomszéd asszonya vásárol. De sose jó amit veszünk, mert nem a saját szemével látja, kezével választja ki.
eugen4402
@Mézike: Látod, én nem vagyok annyira szigorú kritikus, soha nem reklamálok a beszerzett árú minősége miatt. Tudomásul vettem a helyzetemet, hisztivel javítani nem tudok rajta, így hát igyekszem némi akasztófahumorral elfogadni a valóságot, több-kevesebb sikerrel.
Fiamék az előbb hívtak "Stille Nacht"-ügyben a szomszédba, de kérlek, egy percig gondoljatok most az egyedül maradt társainkra, és kívánjunk nekik is az ideinél sokkal boldogabb ünnepet.
Mézike
@eugen4402: Vannak akik egyedül vannak, és egyedül ülnek szenteste. Bár ilyen olyan szervezetek igyekeznek őket összefogni.
Most mi is csak hárman leszünk. A két lányom dolgozik, a két vejem szolgálatban...
eugen4402
@Mézike: Délután olvastam valamelyik portálon egy nagyon lehangoló riportot a magányosan "ünneplő" embertársainkról, és nem tudom kiverni a fejemből, hogy mindig minden után jöhet valami, ami még rosszabb. Persze azok sincsenek irigylésre méltó helyzetben, akik dolgoznak. Annál édesebb lesz az ünnep, ha fáradtan hazaérnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.