Pluszforrást csoportosít át a kormány: a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint 8,4063 milliárd forintot kell haladéktalanul átutalnia a Magyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit Zrt. számára az emberi erőforrások miniszterének.

Van itt pénz: 8,4 milliárdot kap Andy Vajna és a Filmalap

A kormányhatározat szerint a 2015. évi költségvetés Emberi Erőforrások Minisztériuma filmszakmai támogatásokat szolgáló keretébe a Miniszterelnökség fejezetéből, a Paksi Atomerőmű Fejlesztő Zrt. tőkeemelése jogcím alól csoportosítják át a több mint 8 milliárd forintot.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A kórházakban meg nincs ceruzaelem elvtársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sanyi2015
@papa.49: Leírták már többen is, a Saul fiára gondolok, ami a Magyar Nemzeti Filmalap anyagi és szakmai támogatásával készült ( még mielőtt kérdeznéd, forrás: Wikipédia )
kutyahűség
Ezt a lóvét nem lehetne inkább az éppen elvérző egészségügyre és a rogyadozó oktatásra fordítani? Tudom, tudom, hogy Timike apukától karácsonyra egy új TV-t kért - de mégis?
zöldszem
Miért van az, hogy a kormány a nem dolgozó gazdasági és politikai elitnek odaadja azt, amit az egész ország szegénye összegürizik.
Yoda69
@Yoda69: Hol lesznek ezek 30-50 ev mulva, amikor lejar a hatarido? Gyerekeink es unokaink fognak szivni miattuk.
Yoda69
@papa.49: Hol lesznek ezek 30-50 ev mulva, amikor lejar a hatarido? Gyerekeink es unokaink fognak szivni miattuk.
papa.49
A Wikipédián szerepel néhány összeg de köszönő viszonyban sincsenek egymással, akkor ki és mennyit szánt erre a filmre, mert nekem is úgy rémlik hogy nem kapott csak ígéretet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.