Egymás kezéből tépték ki az ajándékokat a szülők a Blaha Lujza téri karácsonyi ételosztás közben. A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége a meleg étel és a tartós élelmiszercsomag mellé a ma a gyerekeknek játékokat is osztott – írja a Nol.hu, amely két videót is közöl a helyszínről.

A családanyák és a gyerekek egymást nyomták és szorították a kordonhoz, akkora volt a tülekedés. A biztonságiak is alig bírtak a tömeggel.

Egymást taposták az emberek az ingyen ajándékokért – videóval!

Távirányítós repülők, játékgitárok és gyerekeknek szánt laptopok, valamint az egyik legnépszerűbb, építőkockákat gyártó cég termékei kerültek elő a teherautóból.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Érdekes, a reformok működnek, akkor ez hogy lehetséges, hogy ételért állnak sorban az emberek!
A Krisnásoknak minden tiszteletem, ők mindig segítenek! Nagyon szép karácsonyt kívánok nekik! Krisna és Visnu minden áldásával!
Lepényleső
Ezek közül senki sem Magyar,hiszen a Magyarok jobban teljesítenek,így nyilván jobban is élnek azoktól akik erre rászorulnak.
Toby
Az a lényeg, hogy pl.a Tró-gán femilynek nem kell tülekedni az ajándékokért, de főleg a kajáért, szelíden leborulnak a karácsonyfa mellé, készülnek a cukiságos fotócskák, a Tró-gán. hangár méretű szerény héderbő,l amúgy sem látni el a sorbanállókig !
Mocsokisztán - 2015 !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.