Szombaton, Karácsony második napján nyugaton változóan, keleten erősen felhős lesz az ég. Néhol szitálás kialakulhat. Reggel általában kevéssel fagypont felett alakul a hőmérséklet, míg délután 3 és 11 fok között alakulhat a hőmérséklet. Reggel néhol sűrű ködfoltok alakulnak ki – írja a köpönyeg.hu.

Vasárnap ismét főleg a déli és a nyugati területeken szakadozhat fel a felhőzet és süthet ki a nap. Keleten egész nap borús maradhat az idő. Nyugaton, délnyugaton 9, keleten 4 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn az ország nagy részén borult, párás idő lesz, de a Dunántúlon lehet kevés napsütés is. Északkeleten szitálás, estétől gyenge havas eső alakul ki. A szél estétől fokozatosan északkeletire fordul és egyre jobban megélénkül – ezzel megkezdődik a hideg levegő beáramlása.

Kedden az északkeleti szél tovább élénkül, főleg északon meg is erősödik, melynek hatására egyre nagyobb területen csökken a felhőzet és süt ki a nap. Erős lehűlés várható: délután már csak 0 és 5 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerdán változóan felhős idő lesz, a legtöbb helyen hosszabb napos időszakokkal. Hószállingózás, hózápor előfordulhat. Erős marad az északkeleti szél. Reggel már országos fagy lehet, és délután is csak -1, +3 fok valószínű.

Bréking: Szilveszterre megjöhet a hó is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.