Videót tett közzé "az Anonymous hackercsoport", melyben harcot hirdetnek a magyar kormány és Orbán Viktor ellen – harsogta tele a karácsonyi dögunalomba fulladt online hírgyártást néhány lap.

"Háborút hirdetünk a magyar kormánypárt, a Fidesz ellen. A támadások a hét minden napján, a nap 24 órájában zajlanak majd, egészen addig, amíg nem történik radikális változás az országban" – tolmácsolta a videóról először beszámoló, ismeretlen Daily News Hungary, amit aztán sokan átvettek kész tényként.

Korai volt az öröm, a videóban ugyanis annyi hírérték van, mint egy tetszőleges Orbán-gyalázó kommentben bármelyik cikk alatt.

A felvételt a mindössze 89 feliratkozóval rendelkező Anonymous Ops Youtube-csatornán jelent meg, és sem az Anonymous Official csatornán nem látható, sem a "szervezet" "hivatalos" Twitter-oldalán, így jó eséllyel csak a hackercsoport nevében ábrándozik valaki, a két bejgli között hasonlókról fantáziáló ügyeletes szerkesztők örömére.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Egyszer már valakinek el kell kezdeni. Az sem baj, ha nem teljesen igaz, de nem baj, ha zabszemeffektus kerülget néhány beképzelt, tuskó fideszest.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hemami
@human: Csekély száz évet tévedni tetszett.
vitriol
@kukac50: utolsó kérdésedre válasz: honnan lenne, sosem volt!!. Ott mindenki azért kapja a támogatást, hogy ne gondolkozzon.
human
@hemami: Köszönöm, hogy szóltál. Természetesen elütöttem. Azért, ha mindez 1948-ban történt volna most Orbán nem merne így ugrálni.
rugacs
@human: Kossuth-hoz mérhető Kossuth óta nincs. Mellesleg kettejük közül Kossuth volt a józanabb, Széchenyi az őrültebb.
bakegya
A cölöp marad-remélem tudjátok-csakkk a teknőst kell röptetni,a pereputtynak a zsebeit se ártana kiüríttetni ingatlanaikat visszaállamosítani-közmunkára velük,ha egyáltalán a lopáson kívül valamihez értenek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.