Nem hagyhatta annyiban a tegnapi Anonymous-fenyegetést (vagy "ál-Anonymous-fenyegetést") a feljelentőbajnok Tényi István, a Népszava értesülései szerint ugyanis feljelentést tett ismeretlen tettes ellen terrorcselekmény elkövetésével való fenyegetés miatt.

Tényi ráadásul a bejelentését közvetlenül a Terrorelhárítási Központhoz is eljuttatta, és az esetleges intézkedésekről tájékoztatást is kért a hatóságoktól.

Az Anonymous vagy ál-Anonymous-fenyegtés szerint

a támadások a hét minden napján, a nap 24 órájában zajlanak majd, egészen addig, amíg nem történik radikális változás az országban.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A pacák sokat erőlködik, még a villanykapcsoló se fog nála működni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Tiszta hülye, aki nem normális! Mi van, tán félnek, hogy valami kiderül a rablóbandáról? Ezért ugrál a feljelentés "bajnoka"? Bárcsak igaz lenne a hír! Életem végéig áldanám az Anonymus-t!
Lazári
Egyszer majd csak helyre jön a nemi élete! :D
Pálinkafőző Rézüst
Mint kiderült, sajnos kamu...A hüjjegyerek árnyékra vetődött, de nagyon, Isten barma...
Gyuri Géderről
Nem vagyok oda a névtelenségért, de remélem ezeknek az embereknek megvan minden technikai feltétele ahhoz, hogy partizán akcióikkal valós információkat - a korrupciókról, törvénytelen vagyonszerzésekről, adózatlan vagyonkimentésekről, adóelkerülésekről - juttassanak el a sok szőrösagyu fidesz kétharmadnak is.
papa.49
@Lazári: Közösülhetne egy szecskavágóval))))))))))
nezelodo
Hát vannak örök érvényű megállapítások: cipőt a cipőboltból, aztán bort csak Szeremleytől, feljelentést csak Tényitől. Gondolom, hogy örülnek neki, amikor délután már az aznapi tizenharmadik feljelentést hozza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.