Az államnak semmi köze a gyerekáldáshoz, amíg vezérünket nem Rákosi Mátyásnak hívják újra, vagy nevét nem cirill, esetleg kínai betűvel kell írni. Kövér László, aki két milliónál alig több, megvezetett magyar akaratából, a nem rá, vagy egyáltalán senkire nem szavazó háromszor annyi magyar asszisztálásával közméltóság lehet nálunk, egyre gyakrabban érzi úgy, hogy beleszólhat olyan dolgokba, amihez semmi köze, sem neki, sem más politikusnak nincs.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Szerintem ez a Gépnarancs a Fidesz fizetett szócsöve.
Ugyanis teljesen rájátszik arra, hogy vagy liberális, vagy jobboldali nézet lehetséges. Rájátszik arra a fideszes hazugságra, hogy mindenki, aki nem zengi velük a haza, család, gyermeknemzés fogalmait, az a haza ellensége. Rájátszik a Gépnarancs arra, hogy ezeket a fogalmakat a Fidesz kisajátíthassa.
Hazugság!
Igenis van hazaszeretet, vagy családcentrikusság és van gyermek utáni vágy és az országnak ezek bizony sarokkövei.
Nem a Fidesz miatt! Nem azért mert ők ezt zengik, hanem mert az emberke zömének mindez természetes.
Nem kellene hagyni, hogy a fogalmakat tagadja meg az, aki nem kormánypárti!
A hazaszeretet, a családcentrikusság természetes és tisztességes emberi jellemvonások. Főleg, ha az itteni nehéz körülmények között is megmaradnak.
A Fidesz ellenére és nem parancsára.
A Gépnarancs ezt akarja elkenni - gondolkozni kellene ezen!
világlátó
@verum: Egyetértek. Mond meg miképpen lehet elérni, hogy egy józan, derék magyar ember
végre rácsapjon a képzeletbeli országasztalra és azt mondja, hogy elég? Ki és mikor születik erre a magyar világra, aki egyszerű , közérthető szavakkal minden felénk, ránk, belénk sulykolt gonoszságra, hamisságra, romlottságra olyan cáfolatot tudjon mondani, amitől csak egyet tehet a feslett erkölcsű és bomlott tudatú hatalom, azonnal elhúzni innen. Igen, tudom. Mátyás , királlyá választása fedezete Szilágyi Mihály tízezres serege volt. Nálunk pedig a mi Mátyásunk mögött csak Te és én vagyunk a fedezet. Ezzel a fedezettel a mi Mátyásunk nem jutna el még a Kossuth térre sem.
nemjoezigy
"Az államnak semmi köze a gyerekáldáshoz, amíg vezérünket nem Rákosi Mátyásnak hívják újra, vagy nevét nem cirill, esetleg kínai betűvel kell írni."
Én már ezzel a mondattal sem igen tudok mit kezdeni. Vagy igen, éspedig kétféle módon is.
1. De van köze, úgy, hogy megfelelő feltételeket biztosít a gyerekneveléshez!
Most ez nincs meg! Mindenféle szedett-vedett, eszement ötletekkel próbálkozik. (ha egyáltalán ez a célja) Tapasztalatom szerint az igazi célközönséget, a rászorulókat nem érte el egyetlen "jobbításuk" sem. Megosztotta társadalmat újra, meg újra. Szembe állította a különböző társadalmi rétegeket, ráadásul úgy, hogy az "érintettek" nem tudtak élni a "lehetőséggel". Pl.: adókedvezmény. Akinek a legszükségesebb lenne, nem tud élni vele, mert nem éri el a bére a küszöböt. Hála az orbán bérpolitikájának.
2. Nincs köze, mert mindenki annyit vállal(na) gyerekből is, amennyit gondol(na) ahhoz, hogy megfelelő körülmények közt fel tud(na) nevelni.

Egyébként én a 3 gyerekemnek azt mondom, hogy az életem legtöbb boldogságát Ők adták. De a bizonytalanság miatti, -amit a rendszerváltás óta a kormányaink biztosítottak- szomorúság, reménytelenség, hogy azt nem tudom megadni nekik amit szeretnékazt tanácsolom nekik, hogy ne legyenek gyerekeik.
(nagyon nehéz azt elviselni, hogy ebben a cudar világban (amit az mdf, kisgazdák, mszp, szdsz, fideSS, kdnp csinált) nem tudok nekik megfelelő körülményeket biztosítani (legalább az esélyegyenlőség megadása terén)
világlátó
@verum: Köszönöm, okos és szellemes a válaszod. Még sokáig kell várnunk. A hatalom és az elitje, a vazallusai, a kitartottjai szinte minden hatalmi ágat, eszközt és módszert a kezükben tartanak. Egyszerűen elképzelni sem tudom, mit is léphet a többi, azaz az a 4-5-6 millió, akik csak nap mint nap nézik a Tv.műsorokat. A közszolgálatit bámulók megnyugvást találnak a műsorokban. Az EKHO Tv. nézők még elégedettebbek, mert minden nap láttatják velük minden bajok okozóit, leginkább Gyurcsányt és Bajnait. Az Atv. adásait nézők száma pedig kevés. Nincs senki, aki mozgósítani tudna, mert aki mégis képes lenne erre, tudja, látja, tapasztalja, hogy néhány száz alig-,vagy félig tájékozott emberrel a háta mögött fel sem tűnik a főváros átlagon felül élő lakossága körében.
Várni kell, mert még nem eléggé nyilvánvaló az ország valós helyzete. A tömegkommunikáció hamis, derűs, optimista hírtömege megnyugtatja a lakosságot.
A NÉP mint Magyarország lakossága nem vonható felelősségre. Ahogy Orbán mondta, az ország nem lehet ellenzékben. Amíg a nép hangos támogatásával, hangtalan távolmaradásával a szavazóurnáktól ilyen eredményekkel örvendezteti meg a hatalom képviselőit, addig várni kell. A gondom többek között az, hogy napról napra jobban érzékelhető a lebutítottság, a szellemi amortizáció, vele együtt nő a hatalom iránti érzelmi elkötelezettség, a vezérimádat, a minden féle rangú, rendű hatalomhoz való dörgölődzés, a hűség kinyilvánítása, a mindennapi megélhetés érdekében felvállalt lojalitás.
Akik meg ezt nem vállalják fel, ők a belföldi emigrációba vonúlt tömegek. Osztályrészük az elszigetelődés, az önként vállalt bezárkózás, a vélemény nyilvánítás álnév mögé rejtése, a félelem, hogy egyszer megjelenik az ajtójuk előtt a hatalmat mindenkor kiszolgálni képes kabátos, kalapos emberek. Várni kell amíg nem válik teljesen nyilvánvalóvá a tobzódó hatalom valódi arca, szándéka és a tettei olyan mértékű következménye, ami már nem vállalható. Biztonságos 2016.-ot kívánok Neked IS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.