"Az Ákos-botrányról mi a véleménye?" – kérdezte egy betelefonáló a Blikknél vendégeskedő Demjén Ferenctől, aki meglepetésre keményen kiállt kollégája mellett.

Demjén szerint minden rendben van azzal, hogy Ákos szerint a nőknek nem az a feladatuk, hogy annyit keressenek, mint a férfiak, hanem az, hogy beteljesítsék a "női princípiumot", tartozzanak valakihez és gyereket szüljenek:

Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott, szerintem, finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána a fejére kapott. Ezt az egészet felfújták, mert valakiknek nem tetszett

- mondta a legendás zenész. Szerinte ugyanis Ákos senkit nem akar kényszeríteni a szülésre:

Ha egy nő a családalapítás helyett inkább a karriert választja, akkor valamiért mond le valamiről a saját felelősségére. Ezt mindenki maga határozza meg, és ebben semmilyen kényszerítés nincsen. Ilyesmiről szó sem volt.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Rózsi az aggkori agylágyulás már látható rajtad, vagy ennyire szeretsz nyalni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@varrólány: Ebben a mondatodban benne van a lényeg:
"Szerintem aki rendben van magával mint nő vagy férfi , nem tudja befolyásolni mások véleménye ,nyilatkozata."
Így kellene gondolkodnia mindenkinek.
karma1
@varrólány: Igazad van, nagyon sok mindenben. De en meg mindig azt mondom, hogy egy zenesz elsosorban zeneljen, es ha lehet, semmilyen szinten ne politizaljon, illetve ne akarjon olyan dolgokban ex katedra kijelenteseket tenni, ami nem a zenevel kapcsolatos. Lerch Pisti az osztalytarsam volt, a mai napig nagyon jo baratsagban vagyunk, O nem tunt el, csak nem politizal. Rozsi nem veletlenul kerult ki a V'Moto-Rock-bol, mert zenesznek ugyan jo volt, de az allando pialasi szokasai miatt kiszamithatatlanna valt, mint koncertezo zenesz, igy jobb volt tole bekeben megvalni.
Istvan nem tunt el, hanem addig, amig Rozsi fejtegette a fidesznek kedves szolamait, addig Istvan fergeteges hangulatu, telthazas evzaro bulit csinalt a Klauzal teri klubban (Bocsi, de en nem ismerem ezt a helyet, akkor mar nem eltem otthon, mikor beuzemeltek
www.youtube.com/watch?v=YBKN7Pcbj-k
varrólány
@karma1: Nehéz kimaradni. a politikából mert ha államilag van rendezvény már benne van aki ott szerepel.
Köszönöm a linket , azt tudtam nagyjából hogy zenél attól függetlenül hogy nem olvasni róla. Szeretem hallgatni a Csillagzenét az Óriáskereket meg a többi számát. Utoljára még Vásárhelyen láttam hallottam a Charlie koncerten akkor még ott zenélt , ez kb 20 éve volt vagy lehet több is ,szóval elég régen. Ha jó barátságban vagytok akkor légyszíves add át üdvözletem neki boldog új évet és sok sikert kívánva.!:-))
karma1
@varrólány: Megtortent...:o))) Egyebkent Istvan csodalatos maganemberkent is, nem nagykepu egyaltalan, velunk, a volt osztalytarsaival barmikor hajlando egyutt bulizni... Most eppen az egyik bajbajutott osztalytarsnoknek segitett be anyagilag. (Na, ez az eset is megerne egy tanulmanyt, eles kep lenne a mai Magyarorszagrol, kozmunkarol, egeszsegugyrol, "senkit nem hagyunk az ut szelen" hozzaallasbol...)
Igazad van, hogy valahova tartozni kell, de a muveszeknek nem szabadna eladniuk magukat egyik politikai iranyzatnak sem. Ha valami ellen tiltakozik, tegye meg ugy, ahogy peldaul annakidejen Szorenyi, Koncz vagy Brody tettek, a dalaik szovegebe, a zenejukbe fonjak bele a tiltakozast, a massagot... Igaz, itt benne van a pakliban, hogy a regnalo rend nem ad nekik lehetoseget a kozszereplesre, de ezt is le lehet gyozni, ha igazan jo a zenejuk...:o))) Neked is nagyon boldog ujevet kivanok, , nemcsak 2016-ra, ..:o))
(Ja, 2 eve volt a MUPA-ban Istvannak a 60. szulinapi koncertje, ahova szinte minden osztalytarsa elment, aki tehette, es a musor soran az osztalytarsait, az altalanos iskolajat is megemlitette, es felallitotta oket, hogy ki jott el a musorara, hat nagy show volt, ahogy a tobbiek elmeseltek. Nekem a DVD-t meg az eletrajzi regenyet kuldte el...:o)))
varrólány
@karma1: Köszönöm! :)) Elhiszem hogy olyan amilyennek leírtad Istvánt mert látszik is rajta. Régen olyan "virágnyelven "szóltak a dalok , nem lehetett bármit előadni. Most lehet vélemény akármi el lehet mondani le lehet írni. Megnyugtató, vagy talán néha idegesítő mert sokra nem megyünk vele , inkább csak a feszültség nő az emberek közt.
De legalább megkérdeznek bennünket , szavaztatnak aztán meg úgyis az van amit ők akarnak ,de legalább érezhetjük hogy valakik vagyunk , számítunk mint ember egy darabig.
Igen a jubileumi koncertről tudtam , arról legalább írt a sajtó .Nekem van még V 73-as -kislemezem , szerintem az se sok embernek van , a Metronomos fesztiválon szerepeltek már akkor is inkább a nem tucatzene érdekelt. Még szerencsés is vagy , látod !.-))
Pálinkafőző Rézüst
Áki, ellesd a zasszonyt tovább...Mással meg ne foglalkozz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.