Úgy tűnik, az ellenzék annyira untatja a Fideszt, hogy a párt már kénytelen saját magára reagálni. Ma ugyanis a fideszes Tállai András jól megdicsérte a kormányt, mert szerinte eredményes az adópolitikája. A bókot a Fidesz-frakció sem hagyta szó nélkül.

Íme a közleményük, amely természetesen tartalmazza a "Gyurcsány" nevet a magyar állampolgárok legnagyobb örömére:

Januártól még kevesebb lesz az adó: tovább csökken a személyi jövedelemadó és csökken a lakásépítési áfa. A Fidesz csökkenti, a baloldal emelte az adókat.

Kormányzásuk alatt duplája volt az személyi jövedelemadó és 12%-ról 25%-ra emelték a lakásépítési áfát is. Gyurcsánytól a szocialistákig ma is rendszeresen adóemeléseket követelnek: el akarják törölni Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadó kulcsát, el akarják venni a családi adókedvezményt és támadják a lakásépítési áfa csökkentését is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Csak ismételni tudom: nem látszik, hogy év vége lenne. A normális ember ilyenkorra a megélhetési küzdelmében már elfáradt és pihen, ezek a barmok meg sziporkáznak és a hülyeségeiket ismétlik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ez már a vég jele, hogy saját magával vitatkozik a saját hülyeségéről? Ha igen, kezdek gyűjteni egy tedeumra a bazilikába.
emerencia
@Szókrakész: Én ezt úgy ismerem, hogy az öndicséret gyalázat.
Desischado
Ezek nem tudják, hogy az öndicséret nem annyira cool? Komolyan, mekkora birkának kell ahhoz lenni, hogy ezeket a sorozatos hülyeségeket elhiggye valaki? Ezek már nem tudják, mit találjanak ki kínjukban!
Szókrakész
@emerencia: Nekem így maradt meg gyerekkoromból.
Majd utánajárok.
joopapa
@Szókrakész: Igazad van! Az öndicséret büdös, ennél a kormánynál nagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.