A táncművésznő ünnepi hangulatát autója feltörése árnyékolja be. Medveczky Ilona egyszerűen nem érti, hogy kinek állt érdekében ellopn... Hivatalról hivatalra jár a 74 éves művésznő, ugyanis feltörték autóját. A tolvajok a zár felfeszítése után Medveczky Ilona rokkantkártyájával távoztak az egyik fővárosi fürdő parkolójából. A táncosnő mellesleg nem jó kedvében volt ott, hanem egy orvosi kezelésre ment. Mire kiértem, az autóm zárját felfeszítették, és elvitték a rokkantkártyámat. A tettesnek semmi haszna sincs belőle, nekem viszont komoly gondokat okozott. Az a legkevesebb, hogy napokon át nem tudtam a nekem és a sorstársaimnak fenntartott helyeken parkolni, de a kártya beszerzésesem egyszerű

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Rokkantkártya??? Már elnézést de ha ez a nő rokkant akkor én mozdulni nem tudó nyomorék vagyok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@karma1: és el is mesélte ez a szerencsétlen, hogy a herceg(nő) címet 10ezer dollárért vette magának, látszat házassággal, mert köztudott volt, hogy a férj a fiúkat szerette.
Sok bugris nem tudja, hogy nemesnek születni kell, aki vásárolja azt magának mindig kívül álló marad, mert ez a társaság soha sem fogadja be az ilyeneket. Egy nemes lehet csóró, őt akkor is a rangja szerint kezelik.
eugen4402
@karma1: Jól van na. A művésznő fejéről hiányzó piros-kék lámpával viszont Te hoztad rám a Nagy Újév Hajnali Röhögést.Köszönet érte...(Rádióban éppen az Eagles-től suttog a Hotel Kalifornia. Aláfestésnek kérem "halld alá"...)
human
Ez a Díva mióta rokkant? Lehet, hogy a kártyát engedélyező dokinak most gombóc lehet a torkában, hogy ügyfelek kifecsegte a kártya meglétét.
tarhonya
@Mobil123: nyugodj meg neki a szellemi képességei miatt adták a kártyát !
tarhonya
@human: nyugodj meg neki a szellemi képességei miatt adták a kártyát !
Mobil123
@tarhonya: Na most megrémítettél!!! Ha szellemileg visszamaradott, akkor hogy lehet jogsija? Mi a fenének mutogatják ? Mert ha elrettentés céljából akkor szerintem fel kéne jelenteni minden médiát az állampolgárok terrorizálása miatt. Mert azért egy múmia aki szellemileg visszamaradott ráadásul káros lehet az emberek lelkére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.